Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. június 2-4.: A Rákot fájdalmas szerelmi csalódás éri, a Skorpió hétfőre olyan lesz, mint akit kicseréltek

2023. június 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. június 2-4.: A Rákot fájdalmas szerelmi csalódás éri, a Skorpió hétfőre olyan lesz, mint akit kicseréltek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A közelgő telihold jelentős felismeréseket, változásokat hoz a csillagjegyek életébe. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvége a befejezések, és új kezdetek időszak lesz, Kos. A belső főnixed végre újjászületik, miután szembenézel a múltaddal, a problémás élethelyzetekkel, és lezárod őket. Olyan mély belső változásokon mész keresztül, hogy hétfőn teljesen más embernek érezheted magad.

Bika

Engedd el az irányítást, hagyd, hogy most a szeretteid, a barátaid szervezzenek programokat. Sodródj az árral! Ideje már pihenned és lazítanod. Fogadd el azt, amit a sors kínál neked. Figyeld meg: gyönyörű, és örömteli élményekben lesz így részed.

Ikrek

Ismerd fel a mérgező mintákat és személyeket az életedben. A következő napok megvilágosítják az elmédet, és ráébredhetsz arra, mivel szabotálod a saját boldogságodat, és fejlődésedet, de ezzel együtt arra is rájössz: kik azok, akik csak lehúznak vagy keresztbe tesznek neked, és búcsút intesz nekik.

Rák

Szerelmi csalódás érhet. Talán a párod lesz, aki durván megbánt, vagy a randipartnered okoz csalódást. Ám a dolog olyan súlyos is lehet, hogy szakításra is sor kerülhet, ha nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat. Ez egy nagyon fájdalmas, de értékes tapasztalás lesz számodra.

Oroszlán

Erősítsd meg a kapcsolataidat a szeretteiddel. Találkozz a rég nem látott rokonokkal, beszélgess velük, tölts minőségi időt a családoddal. Azonkívül, hogy jól fog esni, fontos, és izgalmas dolgokat tudhatsz meg róluk, de akár a köztetek lévő kapcsolatról is. A hétvégén sok új szép emlékkel gazdagodhatsz.

Szűz

A hétvégén óvakodj attól, hogy bármilyen pletykát is továbbadj, máskülönben kellemetlen helyzetben találhatod magad. Ez abban az esetben is érvényes, ha egy szeretted vagy barátod megoszt veled egy titkot. Lehet, jószándékból osztanád meg másokkal, de jobban teszed, ha nem adod tovább.

Mérleg

Ha pénzt veszítesz, vagy váratlan kiadás ér, csábító lehet valaki mást hibáztatni, vagy úgy érezni, hogy az élet igazságtalan veled szemben, holott ha belegondolsz: senki sem hibás, legfeljebb az, aki meggondolatlanul költekezik. A következő napokban megoldást kell találnod az anyagi problémáidra, és ehhez érdemes lehet tanácsadó segítségét kérned, vagy minimum a családodét.

Skorpió

Szükséged van arra kedves Skorpió, hogy végre önmagaddal is foglalkozz, és feltöltsd az energiaraktáraidat. Ne legyen emiatt bűntudatod! Nyugodtan mondd meg a szeretteidnek: kell neked egy kis magány, és én-idő. Ha ezt hajlandó vagy megadni magadnak, hétfőre olyan leszel, mint akit kicseréltek.

Nyilas

A napokban kiszúrhatod a hamis barátokat. Észreveszed őket, ha odafigyelsz a következetlen cselekedeteikre, az üres ígéreteikre és a valódi támogatás hiányára. Bízz a megérzéseidben, és összpontosít arra, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik pozitív hatással vannak rád.

Bak

Ha szeretnéd, hogy a hétvégén a te vágyaid is megvalósuljanak, akkor kénytelen leszel kiállni magadért, ugyanis a szeretteid most könnyen elnyomhatnak. Nem kell harcba bocsátkozni, csak gondoskodj arról, hogy arra is jusson idő, amire te akarod, máskülönben magad alatt leszel.

Vízöntő

A hétvégén lesz eperhold, és tízmilliószoros nap is. Ha van valami, amit szeretnél megvalósítani, akkor keresve sem találhatnál jobb időszakot a vágyaid megvalósításához. Nyugodtan oszd meg a nézeteidet, a módszereidet másokkal. Készülj, mert a következő napokban sorra valósulhatnak meg a vágyaid.

Halak

Halakként fontos megtanulni elfogadni a segítséget. A közelgő telihold olyan területekre derít fényt, ahol előfordulhat: fel kell adnod az irányítást. Szánj időt arra, hogy azonosítsd, mik azok, amik hátráltatnak, és ne habozz támogatást kérni. Fontold meg a másokkal való együttműködést, hogy közösen leküzdjétek az akadályokat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves