Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. december 15-17.: A Rákhoz dőlni fog a pénz, a Vízöntő élete megváltozik hétfőre

2023. december 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. december 15-17.: A Rákhoz dőlni fog a pénz, a Vízöntő élete megváltozik hétfőre
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén elkezdik hasznosítani a csillagjegyek a Merkúr retrográd energiáit. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Gondold át a karrierrel kapcsolatos céljaidat. A Merkúr retrográd a karrieredben és a társadalmi státuszodban zajlik, és ez az év végéig ott lesz. Remek alkalom a hétvége az álláskeresésre, és a törekvéseid előmozdítására, de persze csak akkor, ha mellette eleget pihensz is! Irány a családdal a legközelebbi adventi vásár!

Bika

Talán már kiszemeltél egy remek utazási lehetőséget egy közeli síparadicsomba vagy szeretnéd felfedezni a prágai adventi vásárt. Mi tart vissza, Bika? Ha csak a szervezés, akkor ne habozz mielőbb összehozni, mert talán épp egy ilyen baráti vagy családi kiruccanásra lenne szüksége a lelki világodnak.

Ikrek

Ez a Merkúr retrográd különösen őszintévé tesz téged. A romantikus összebújások vagy andalgások közepette egy adventi programon arra késztet, hogy megoszd a vágyaidat, érzéseidet a szerelmeddel vagy kiöntsd a szívedet egy barátodnak. A beszélgetés sok mindent előmozdíthat az életedben!

Rák

A napokban egy fantasztikus ötleted támad, amit pénzre válthatsz. Lehet, hogy egyszerűen csak kedved támad kitölteni egy lottószelvényt vagy megszabadulsz a régi kacatoktól a padláson, de bizony valamilyen módon csinos kis összeghez juthatsz. Sőt egy közös vállalkozás lehetősége is felmerül egy barátoddal.

Oroszlán

A hétvégén úgy érezheted, kicsúszik a lábad alól a talajt. Olyan rossz hírt kaphatsz, ami komoly aggodalmat kelt benned. De ne aggódj, mert egy női rokonod vagy barátod megnyugtat, és olyan lehetőségekre mutat rá, amikre talán eddig nem is gondoltál. Minden rendben lesz, Oroszlán!

Szűz

Vannak dolgok az életedben, amik iránt szenvedélyesen rajongsz, de bizonyos körülmények vagy problémák miatt nem mindig jut rá elég idő. A Merkúr retrográd felhívja a figyelmet a hobbijaidra, a kreatív törekvéseidre, a szenvedélyeidre, és a hétvégén újra megtalálod a módját annak, hogy foglalkozz velük.

Mérleg

Az emberek meggondolhatják magukat, különösen a Merkúr retrográd ideje alatt. Hatalmas meglepetésként fog érni, hogy a rokonaid, barátaid, vagy a kollégáid között lesznek olyanok, akik végül neked adnak igazat, vagy elfogadják azt az ötletedet, amit korábban elutasítottak.

Skorpió

Használd a Merkúr retrográdot arra, hogy begyűjtsd a szükséges információkat. A hétvégén rengeteg dolgot tudhatsz meg azzal kapcsolatban, ami érdekel, és akár olyan infókra is szert tehetsz, amik a későbbiekben elősegíthetik a karrierváltásodat vagy fellendíthetik az anyagi helyzetedet.

Nyilas

Előfordulhat, hogy visszakapod a pénzt, amit korábban kölcsönadtál vagy más úton, de plusz pénz üti a markodat, amire nem számítottál. Épp kapóra jön, mert így kifizetheted a tartozásodat vagy újat vehetsz abból, ami elromlott. Ha marad belőle, azt érdemes lehet félretenni.

Bak

Most, hogy a Merkúr retrográd a jegyedben zajlik, akkor szerencsésnek érezheted magad, mert megkönnyíti a továbblépést. A napokban nemcsak nosztalgiázni fogsz, hanem meg is szabadulsz azoktól a holmiktól, amikre már nincs szükséged. Úgy érzed, készen állsz új fejezetet kezdeni az életedben.

Vízöntő

A múltat a legjobb a múltban hagyni, mert ha folyamatosan gondolsz rá, hatással lehet rád. A hétvégén azt érezheted, ki kell javítanod bizonyos hibákat, és helyre kell hoznod azokat a kapcsolatokat, amiket elrontottál. Most sok minden megváltozhat az életedben a következő napokban.

Halak

A barátság olyan ragasztó, ami összetart, amikor az élet nehéz lesz. A Merkúr retrográd idején ez a hétvége tökéletes ahhoz, hogy lelassíts, és hálát adj azoknak, akik melletted álltak a jó és a rossz időkben egyaránt. Tölts velük egy kis időt, és mutasd ki az irántuk érzett háládat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves