Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. október 14-16.: Élete egyik legmulatságosabb hétvégéje elé néz az Oroszlán, a Nyilas összejön egy rosszfiúval

2022. október 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. október 14-16.: Élete egyik legmulatságosabb hétvégéje elé néz az Oroszlán, a Nyilas összejön egy rosszfiúval
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Feszült lesz a hangulat a csillagjegyek családi életében a következő napokban. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Félreértések tarkíthatják a hétvégédet, amelyek komoly vitákat is előidézhetnek a rokonaiddal, barátaiddal. Próbáld meg te sem félreérteni a környezeted szándékát, hiszen csak jót akarnak neked. A párod kifejezetten azon van, hogy segítsen neked a fejlődésben. Az egyedülállókat pedig meglepetés éri, ugyanis olyan érdeklődik irántuk, akire a legkevésbé számítanának.

BIKA

Puskaporos a hangulat a hétvégén. Egyeseknek rossz érzéseik vannak veled kapcsolatban, és ez valamiképp kiütközhet. Kritizálnak, visszahúznak, meg akarnak változtatni, és talán a korábbi sérelmeikkel is előhozakodnak. Ha teheted, vond ki magadat az ilyen szituációkból, és keresd azok társaságát, akik támogatnak!

IKREK

Szenvedélyed követése kihívást jelenthet, főleg egy olyan légkörben, ahol nem támogatnak téged, kedves Ikrek. Sokszor azt érzed: ellened van a családod.  Még szerencse, hogy a napokban megismerkedsz olyanokkal, akik valamilyen módon segíthetnek neked. Meglehet, keményen kell dolgoznod a sikerért, de százszorosan kifizetődik.

RÁK  

Bármennyire is nem szeretnél, a családod belerángathat egy vitába. Ilyen esetben igyekezz mielőbb kitáncolni belőle, mert valaki olyat mondhat neked, amellyel megbántana, és onnantól kezdve te sem bánnál velük kesztyűs kézzel. Nagyon benne van a levegőben egy összeveszős, sértődős veszekedés. Inkább menj el otthonról vagy szervezz programot a barátaiddal!

OROSZLÁN

A barátok abszolút támogathatnak álmaid megvalósításában, Oroszlán! Ugyanakkor valószínűleg szeretnének veled lógni a hétvégén, ez egy spontán rövid utazást, kirándulást is magában foglalhat. Ám előfordulhatnak ezzel kapcsolatban változások, amelyek egészen más kalandokat idéznek elő, mint amire számítottál. Csak sodródj az árral, mert a változások még szórakoztatóbbá tehetik a dolgokat!

SZŰZ

A napokban rábukkanhatsz egy váratlan utazási vagy tanulási lehetőségre. Ne gondolkodj rajta sokat, hanem fogadd el, ha nincs komoly akadálya! Ha esetleg időhiány vagy pénzügyi problémák akadályozhatnak, vedd fontolóra, hogy valakitől segítséget kérsz, mert ez most nagy lehetőség lenne számodra.

MÉRLEG

A következő napokban sokat segítesz majd másoknak, kedves Mérleg, akkor is, ha kérik, de abban az esetben is, ha nem. Az utóbbi esetben ha teheted, titokban tartod, hogy megoldottad egyik-másik ember problémáját, és olyan leszel, mint egy háttérben munkálkodó őrangyal. Viszont, akik a segítségedért folyamodnak, azok rendkívül hálásak lesznek neked!

SKORPIÓ

Nem várt kellemetlenségek várnak rád a következő napokban. Lecsúszhatsz néhány lehetőségről, túl sok felelősség hárul rád, esetleg olyat kérnek tőled, amit nem szívesen teszel meg. Szerencsére a párod kárpótol a nehézségekért, és még talán segít is neked. Éppen ezért ne légy túl büszke elfogadni!

NYILAS

Meglehet, valakinek jelenleg nem éppen a legjobb szándékai vannak veled kapcsolatban, és ki akar használni. Bármennyire is izgalmasnak tűnik a rosszfiú, akivel összehoz a sors, jobb, ha tudod: nagy eséllyel csak fájdalmat fog okozni. Viszont arra is figyeljenek a Nyilasok, hogy egy közeli barátjuk szeretné megosztani velük a gondjaikat. Adjanak neki lehetőséget neki ezt megtenni!

BAK

Egy hamis barát eléggé féltékeny lehet a sikeredre, és megpróbálhat visszafogni téged, szóval légy óvatos és körültekintő, kedves Bak! De bizony a jó hír az, hogy igen, új sikerek várnak rád, és a kemény munkád kifizetődik. Akár olyan anyagi sikerre is szert tehetsz, amellyel a családodnak is segíthetsz! Végre azt érzed: sínen vagy!

VÍZÖNTŐ

Valamelyik barátod vagy rokonod szeretné kiönteni neked a szívét. Valószínűleg megosztaná veled a titkát, ami kissé felkavarhat téged. Ráadásul feszült lehet a hangulat a családban egy mindenkit érintő probléma miatt. Próbáljatok higgadtan beszélni róla, és együtt találni rá megoldást, csak így küzdhettek meg a nehézségekkel.

HALAK

A családod szerencsét hoz neked a napokban, Halak! Segíthetnek megoldani egyik-másik gondodat, megtalálhatják neked az álommelót, egyszóval megéri türelmesnek lenned velük, mert mostanában sokat tehetnek érted. Ha mindez nem lenne elég, egy barátodtól váratlan, de rendkívül kellemes meglepetést kapsz. Egész hétvégen élvezheted a feléd áradó szeretetet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves