Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. november 4-6.: A Rák találkozik a lelki társával, a Vízöntőnek két kézzel szórja áldását az univerzum

2022. november 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. november 4-6.: A Rák találkozik a lelki társával, a Vízöntőnek két kézzel szórja áldását az univerzum
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Nosztalgikus napok, és megható élmények várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A szívmelengető élmények várnak rád, amik könnyeket csalnak a szemedbe. Lesznek közöttük megrendítőbbek, és keserédesebbek is. Ez egy fordulatos, emlékezetes hétvége lesz, mikor sok minden megváltozik az életedben, és a kapcsolataidban is.

Bika

Nagylelkű szívedbe mindenki belefér a hétvégén. Minden támogatást és empátiát megadsz a szeretteidnek. Talán nem gondolod, de óriási ajándék lesz ez másoknak, akiknek szabályosan te jelented a fényt. Meg fogsz lepődni, mikor kifejezik a hálájukat!

Ikrek

Keserédes emlékek jutnak az eszedbe a napokban, ugyanakkor rengeteg szívmelengető pillanatban lesz részed, mikor könnyek szöknek a szemedbe. Olyan dolgokat mondanak neked, vagy tesznek meg érted a szeretteid, amiket talán még sosem, és rendkívül boldoggá tesznek!

Rák

Végre megtörténhet a hétvégén az, amire régóta vársz: megismered a lelki társadat. Csak engedd, hogy a sors vezessen, és napokon belül boldogabb lehetsz, mint valaha! Ez a párban élőkre is igaz, akiket a párjuk elkényeztet, és olyan örömteli pillanatokat varázsol, amire eddig nem volt precedens.

Oroszlán

Aki ismer, az tudja: óriási szíved van, Oroszlán. A hétvégén újfent bizonyítod, hiszen két kézzel szórod az ajándékokat meg teszed a szívességeket. Rendben van, hogy jólesik, de ne ess túlzásokba, mert egyesek kihasználhatnak. Továbbá magadról sem kellene megfeledkezned!

Szűz

Nehezedre esik fókuszálni. Szétszórt vagy, és valahol fáradt is. Az lenne a legjobb, ha hagynál mindent a hétvégén, és átadnád magadat a pihenésnek. Ne erőltess semmit! Inkább tedd azt, amihez kedved van, esetleg szánj időt a szeretteidre, akik fényt vihetnek a napjaidba.

Mérleg

Tökéletes ez a hétvége a kikapcsolódáshoz, kedves Mérleg. Végre van időd olvasni, filmet nézni, esténként romantikázni a szerelmeddel. Sőt, még néhány régi barátoddal is összefuthatsz. Sok szép emléket idéztek fel együtt amellett, hogy a szeretetük és a figyelmük is pozitív hatással lesz rád.

Skorpió

Lelki roncsnak érzed magad mostanában, főleg azért, mert túl sokat foglalkoztál másokkal, és a gondjaikkal, és túl keveset a tiéddel. Így most teljesen ki vagy facsarva a hétvégére, mikor élvezhetnéd a pihenést. De megint nem pihensz, mert valaki megtalál, hogy rád bízza a kényes titkát.

Nyilas

Csalódott vagy, mert nem úgy alakul a hétvégéd, mint vártad. Minél jobban erre fókuszálsz, annál kevésbé fogod meglátni azokat az örömöket, amikben még részed lehetne. Pedig a szeretteid jelentős erőfeszítéseket tesznek azért, hogy te boldog és elégedett legyél.

Bak

A következő napokban rokonlátogatásra kerülhet sor. A múltidéző pillanatok a vártnál jobban sikülnek, és talán még te is elérzékenyülsz néhány szép emléket felidézve, vagy mikor nem várt ajándékkal lepnek meg téged. A párban élők pedig megható szerelmi vallomásban részesülhetnek.

Vízöntő

Ez az a hétvége, mikor azt érzed: az univerzum szeret. Sok csodás és emlékezetes pillanattal kényeztet a szerelmi, és magánéletedben egyaránt. Hirtelen mindenki gondoskodni a szükségleteidről, a boldogságodról. De még ennél is nagyobb meglepetések érhetnek!

Halak

Sokszor leszel olyan a hétvégén, mintha lélekben teljesen máshol járnál, Halak. Művészként ez persze előnyösnek bizonyul, mert ragyogó dolgok jutnak az eszedbe. Ugyanakkor a szeretteid nehezményezhetik, hogy nem figyelsz rájuk eléggé. Csak nem egy másik életről álmodozol?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves