Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 5-7.: Az Oroszlán megállás nélkül nyer valamit, a Mérleg vigyázzon, mit kíván, mert megkapja

2022. augusztus 05.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 5-7.: Az Oroszlán megállás nélkül nyer valamit, a Mérleg vigyázzon, mit kíván, mert megkapja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Két dologra figyeljenek a csillagjegyek a hétvégén: ne dolgozzanak sokat, és legyenek óvatosak, mert könnyű összeveszni a következő két napban. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Nagyon aktív leszel a hétvégén. Talán már be is tábláztad mindkét napodat. Azért ne csak hasznos dolgokat csinálj, hanem igyekezz pihenni is. A környezetedet meglepi, milyen vidám és kiegyensúlyozott vagy, és hogy minden felmerülő nehézséghez mosolyogva állsz. Ennek köszönhetően rengeteg elismerést kapsz, és mindeni szeretné majd a társaságodat élvezni.

BIKA

Semmihez sincs kedved a hétvégén, csak aludni, és pihenni. Valahogy az emberek is zavarnak, még a legközelebbi szeretteid is frusztrálhatnak, emiatt feszült lehetsz. De mindez egy csapásra megváltozhat egy váratlan eseménynek köszönhetően, és onnantól kezdve muszáj lesz előbújnod a csigaházadból. Jó néhány fontos döntést is meg kell hoznod a következő napokban.

IKREK

Maximálisan élvezed a jól megérdemelt pihenést. Tökéletes napok jönnek a lazításhoz, a wellnessezéshez, végre igazán kikapcsolódhatsz. Éppen ezért ne engedd, hogy a szeretteid vagy bárki más megpróbálja rád aggatni a gondjait. Próbálj meg elzárkózni mások negativitása elől, és attól, hogy feladatokat találjanak ki neked, mert egy csapásra dugába dőlhet a kellemesnek ígérkező hétvégéd.

RÁK  

Készülj fel Rák, mert óriási meglepetésben lesz részed! Valaki elképesztő dologgal lephet meg, vagy valami egészen hihetetlen dolog történhet veled, ami bearanyozza az egész hétvégédet. Ehhez hozzájön is, hogy rendkívül romantikus estékben, meghitt pillanatokban lehet részed a partnereddel. Tégy félre minden munkát a napokban, és élvezd a szeretteiddel töltött időt!

OROSZLÁN

Minden a terv szerint alakul. Élvezheted a jól megérdemelt nyaralást, a vízparti hűsölést, azt, amit kitaláltál magadnak a következő napokra. De a legjobb: elképesztően szerencsés leszel mostanában! Kisebb-nagyobb meglepetések érnek, ajándékokat kapsz, tán még valamilyen nyereményjáték általi pénz is üti a markodat, de tényleg mindig az öledbe pottyan valami. Jól érzed, ez a te hétvégéd, szóval használd ki, hogy élvezed a csillagok áldását.

SZŰZ

Azzal töltöd a következő napokat, hogy kívül-belül megpróbálsz rendet tenni az életedben. Azért igyekezz nem csak hasznos dolgok elvégzésével tölteni a hétvégédet. Rád férne a kikapcsolódás, és szeretteidnek is szükségük lenne rád. A partnered kissé elhanyagolva érezheti magát. Ne várd meg, amíg hangot az elégedetlenségének, mert abból villámgyorsan vita alakulhat ki.

MÉRLEG

Vigyázz mit kívánsz, mert megkapod! Ez most mindenre érvényes, Mérleg. Visszakaphatod az exedet, megkaphatod a vágyott munkát, azt, hogy a partnered megtegyen valamit, amiről álmodozol, de ugyanilyen könnyedén megfogannak a negatív kívánságok is. Mindenesetre érdemes kétszer is átgondolnod, mit szeretnél, mielőtt hangot adsz neki, vagy csak hosszasan elálmodozol róla.

SKORPIÓ

A napokban felforrósodik a levegő körülötted, de sajnos nem csak szexuális értelemben. Szupergyorsan nézeteltérések és viták alakulhatnak ki. Ha nem szeretnéd az egész hétvégét fasírtban tölteni a partnereddel vagy a barátaiddal, akkor légy nyitott a békülésre. Viszont a jó hír az: így sikerül a korábbi problémákat is megbeszélni, hamár minden előkerül a szőnyeg alól.

NYILAS

A művészlelkűeket megszállja az ihlet, és mindkét nap alkotnak. De más Nyilasok is rendkívül kreatívak lesznek, fantasztikus ötletek jutnak eszükbe. Ennél kifolyólag vadabbnál vadabb kalandokba rángathatják bele a barátaikat. Legyenek óvatosak, és semmit se kényszerítsenek másokra, mert abból hatalmas vita kerekedhet, és tönkreteheti a hétvégét.

BAK

Nehezedre esik összeegyeztetni az elmédet a szíveddel. Már megint mindkettő mást akar, emiatt eléggé zavart lehetsz a hétvégén. Például szeretnél valakit fel felhívni, de az eszed azt mondja, ne tedd. Vagy tudod, hogy meg kellene tenned valamit, de a szíved az ellenkezőjét javasolja. Próbáld megtalálni a középutat, és kétszer is gondold át a tetteid várható következményét!

VÍZÖNTŐ

A környezeted erőteljesen próbál befolyásolni, Vízöntő, és neked fogalmas sincs, kire hallhass. A párodra, a barátaidra vagy a rokonaidra? Mindenki más akar csinálni, és természetesen azt is megmondják: mi a legjobb neked. Ne várd meg, amíg hirtelen elszakad nála a cérna, inkább próbálj meg mielőbb elhatárolódni, és egymagad dönteni, máskülönben hamar összerúgod a port mindenkivel.

HALAK

Ezen a hétvégén is üzemel a Halak jószolgálata. Már megint azt nézed, hogy másoknak legyen jó. Olyan dolgokat csinálsz, amikhez nincs kedved vagy legalábbis a háttérbe szorítod a saját vágyaidat. Ámde ezúttal nem fogod tudni ezt békés mosollyal végezni, és vagy kitörsz, vagy pedig magadba zuhansz, ami feszültséget okozhat. Mi lenne, ha inkább elkerülnéd ezt a helyzetet?


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves