Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Merkúr forgatja fel a szerelmi életét

2024. május 15.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Merkúr forgatja fel a szerelmi életét
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy szenvedélyes pillanatokat élhet át ezekben a napokban.


A Merkúr mozgásának köszönhetően a heves érzelmek uralják néhány csillagjegy életét a napokban.

Míg egyesek számára ezt azt jelenti, hogy a társukkal mindent háttérbe szorítanak a szerelem kedvéért, addig másoknál ez akár párkapcsolati konfliktusokat is okozhat.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, akinek a Merkúr befolyásolja a szerelmi életét

Kos

Nagyon vehemensen képviseled az álláspontodat, amit a partnered nehezményezhet. Heves szóváltások helyett érdemes lehiggadnotok, és nyugodtan megbeszélnetek, hogy mi vezetett a konfliktus kirobbanásához. Ha ez sikerül, az hosszú távon is jót tesz majd a kapcsolatotoknak.

Rák

Bármit megtennél a párodért, ő azonban túl fáradt ahhoz, hogy ezt értékelje. Próbáld meg kirángatni az apátiából: utazzatok el néhány napra, mert ideális a pillanat ahhoz, hogy csak egymásra figyeljetek. Ha tiltakozik, most legyél egy kicsit rámenősebb! Hidd el, jót fog tenni mindkettőtöknek egy kis kikapcsolódás!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Mindig is megbízható és együttműködő társ volt, amit a szerelmed is pontosan lát, és értékeli is az erőfeszítéseidet. Sok teendőtök van, de ezeket most tegyétek félre. Ha szakítotok egymásra időt, és valóban figyeltek egymásra, fantasztikus és szenvedélyes napokat élhettek át együtt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves