Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. február 26-március 3.: A Kos jelet kap az univerzumtól, a Bika hátat fordít a régi életének

2024. február 26.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. február 26-március 3.: A Kos jelet kap az univerzumtól, a Bika hátat fordít a régi életének
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Meglepő fordulatokkal búcsúzik a február a csillagjegyektől. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Jelet kértél az univerzumtól, kedves Kos? A héten meg is kaphatod vagy akár a konkrét választ abban az esetben, ha egy kérdést tettél fel. Ez elegendő is lesz ahhoz, hogy a kezedbe vedd a sorsodat. A március meghozza új kezdeket, amiben reménykedtél és minden jóra fordul az életedben.

Bika

A héten elérkezik nálad a pont, mikor azt érzed, nem mehetnek tovább úgy a dolgok, ahogy eddig, ezért mindent megváltoztatsz. Búcsút intesz a régi életednek és kész vagy munkahelyet váltani, elköltözni, és valami olyat csinálni, ami igazán boldoggá tesz. Azért nem árt, ha megtervezed előre a lépéseidet.

Ikrek

Jelenleg sok izgalmas karrierlehetőség van a láthatáron. A 28-a alkalmat kínál arra, hogy kihasználd a meggyőző erődet, így jelentős pénzösszeghez juthatsz vagy megkaphatod az álommunkát. Viszont a szerelmi életedben ne hagyd, hogy a korábbi tapasztalataid miatt elbizonytalanodj. Ne láss rémeket ott, ahol nincsenek.

Rák

Arra vársz, hogy valaki fontos döntést hozzon, ám egyre türelmetlenebb vagy. Mi van, ha egyszerűen elengeded a dolgot, és bízol abban, hogy minden rendben lesz? A 28-a remek nap egy új cél kitűzéséhez. Pont erre van most szükséged, szóval merj nagyot álmodni!

Oroszlán

Eléggé laza mostanában a kapcsolatod a pároddal vagy a legjobb barátoddal, és ez nyugtalanít. Szerencsére a 28-a alkalmat ad arra, hogy tisztázzátok az esetleges gondjaitokat, valamint megoldást találj az anyagi problémáidra, és rövid időn belül talpra állj pénzügyileg.

Szűz

A héten megjön a kedved az életmódváltáshoz, ezért gőzerővel beleveted magadat az edzésbe és a diétázásba. Ez rendben is van, de vigyázz Szűz, hogy ne ess túlzásokba. A 28-a önbizalom-löketet hoz neked azáltal, hogy rád talál a szerelem, vagy elismer valaki olyan, akinek számít a véleménye.

Mérleg

A február visszahozta a romantikát az életedbe. Éppen ezért ne ess kétségbe, ha a szerelmed nem ír vissza azonnal vagy furcsán viselkedik. Ne rontsd el a dolgokat azzal, hogy túlaggódod magad vagy féltékenykedsz. Ne aggódj, minden rendben van köztetek, hamarosan te is megtapasztalod.

Skorpió

Az elmúlt hetekben a Mars az otthonodban és a családi életedben stresszt okozott, és 27-én a szerelmeddel vagy rokonoddal folytatott vita lesz a tetőpont. Mi a fontosabb, hogy igazad legyen vagy békesség? Szerencsére a 28-a elhozza az újrakezdést, méghozzá az életed több területén.

Nyilas

Ez egy laza hét lesz számodra, amiért nagyon hálás leszel, mert már érzed, hogy szét vagy csúszva. Túl sok mindenbe és mindenkibe fektettél energiát. Sokat segítene, ha a következő napokban több időt töltenél otthon és pihentető tevékenységeket űznél. Mikor tartottál utoljára házi wellness-napot?

Bak

Egy kissé unalmasnak érzed a hét elejét, és vásárolgatással próbálod megszínesíteni a napjaidat. Ez rendben is van, amíg nem esel túlzásokba. A 28-a tökéletes nap arra, hogy újrakalibráld az időbeosztásodat, és kapcsolatba lépj olyan emberekkel, akikkel rég találkoztál már.

Vízöntő

A múlt heti telihold a Szűz jegyében elnyomott emlékeket és érzéseket hozott fel, amikkel dolgoznod kell. Bár a fájdalmat nem kerülheted el, de értékes felfedezésekkel leszel gazdagabb. A 28-a nagyszerű nap a költségvetésed újragondolásához, és a jóléted növeléséhez is egy szuper lehetőségnek köszönhetően.

Halak

A naptárad megtelik ezen a héten, de még mindig küzdesz azért, hogy be tudj majd zsúfolni egy-két programot. Vigyázz Halak, mert ennek az lehet a vége, hogy elalszol az értekezleten, vagy komoly hibát vétesz a munkádban. Nem ártana programok és feladatok helyett inkább pihenést beiktatni a napjaidba.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves