Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

2024. április 20.

2 perc olvasás

Majoros Mirtill

csillagjegy érzelmi intelligencia horoszkóp
Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek kitűnik az érzelmi intelligenciája: nekik a legmagasabb.


Van 3 csillagjegy, akiknek sokkal magasabb az érzelmi intelligenciája, mint másoknak. Lássuk, kik ők!

Halak

A Halak állnak a dobogó legtetején, nálunk nincs olyan csillagjegy, akiknek magasabb lenne az érzelmi intelligenciájuk. Mi több, nekik vannak a legjobb megérzéseik, az intuíció mindig megmenti őket, és a lehető legjobb útra tereli. Nagylelkűek és empatikusak, az együttérzés mintaképei, éppen ezért előszeretettel fordulnak hozzájuk tanácsért. Sőt, sokkal mélyebben is éreznek, mint mások. Így nem csoda, hogy bárkinek a helyzetébe képesek beleképzelni magukat. 

Rák

A Rákok a második legintelligensebbek. Szintén nagyon mélyérzésűek, nekik semmi sem mindegy. Néha kicsit túlzásba is esnek, túlgondolnak dolgokat, analizálnak, és a lehető legrészletesebben mondanak el mindent a másiknak, nehogy egy fontos részletet kihagyjanak. Kívülről sokkal keményebbnek tűnnek, mint amilyenek valójában. De a négy fal között kifejezetten érzékenyek, és ha valami nem úgy sül el, mint ahogyan szeretnék, vagy valakiben csalódnak, akkor pillanatok alatt csalódottak és elkeseredettek lesznek. 

Mérleg

Elképesztő, de a Mérleg érzékenysége kiütközik a döntésképtelenségében is. Ugyanis nehezen teszik le a voksukat dolgok mellett, ha végül mégis, addig hosszú út vezet. A Mérlegek ugyanis minden lehetséges opciót végigvesznek, minden kimenetelt előre lejátszanak a fejükben - néha konkrét beszélgetéseket is, amik egyébként sosem történnek meg. Nem szeretnek meggondolatlan lépéseket tenni, ezek a dolgok pedig azt is teszik, hogy remek barátok - mások sorsával, életével is legalább ennyit törődnek.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves