Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. március 20-26.: A Kos összeveszik a legjobb barátnőjével, a Nyilas életébe megérkezik a szőke herceg

2023. március 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. március 20-26.: A Kos összeveszik a legjobb barátnőjével, a Nyilas életébe megérkezik a szőke herceg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Váratlan eseményekre számíthatnak a csillagjegyek! Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Bármennyire is szeretnéd viszonylagos békében élvezni a szezonod kezdetét, drámai harcba kerülsz egy közeli barátoddal, aki rossz szemmel nézi a szerelmi életeddel kapcsolatos döntéseidet. Habár eléggé összeveszhettek, egy pozitívuma mégiscsak lehet: elgondolkodsz a helyzeteden.

Bika

Kaotikus vagy éppen zűrzavarral teli hétnek nézel elébe, Bika. Úgy érzed, minden, amire vágysz, elérhetetlen számodra. Ahelyett, hogy mindent feladnál, vagy azon erőlködnél, hogy összejöjjenek, talán egyszerűen csak más eszközöket kellene választanod. A héten minden területen megéri új módszerekkel kísérletezni.

Ikrek

Ez a hét még számodra is egy kicsit szélsőséges. Az egyik nap hihetetlenül boldog vagy, sorra érnek a kellemes élmények, a szeretteid elhalmoznak szeretettel, és figyelemmel. A következő nap viszont semmi nem jön össze, peches vagy, senki sem ér rád, és talán még be is szólnak neked. Kitartás, Ikrek!

Rák

A napokban átgondolod a karrierrel kapcsolatos céljaidat. Ez odáig vezethet, hogy munkahelyváltáson kezded törni a fejedet vagy saját vállalkozást indítanál. Végül bármilyen döntést hozol, annyira elszánod magadat, hogy a héten merész lépéseket teszel a kitűzött célért.

Oroszlán

Nem vágysz másra, mint egy kis nyugalomra, hogy békésen darálhasd az új kedvenc sorozatodat, vagy olvasgasd a könyvedet, de a mindennapos drámák a munkahelyeden, és a magánéletedben közbeszólnak. Bár ez most talán nem vigasztal, de így legalább megoldódik néhány függőben lévő problémád is.

Szűz

Ezen a héten felhalmozódnak a kötelezettségek, Szűz, hiszen a fokozott figyelmedre van szüksége a családodnak, és a munkahelyi feladataidnak is. Az viszont kérdés, mennyire állsz te erre készen, mivel könnyen lehet: valójában neked is támogatásra, segítségre lenne szükséged.

Mérleg

Nem számít, mennyire elfoglalt vagy a napokban, nem tudsz másra gondolni, mint a magánéletedre. Ha úgy érzed, a párkapcsolatod frissítésre szorul, akkor erre sor kerül a héten. Az egyedülállók is örülhetnek, mert beléjük szeret az, akihez nagy reményeket fűztek. Álomba illő randevú vár a jegy szülöttjeire.

Skorpió

Ez a hét igazán feldobhat téged, Skorpió, ezért tedd meg, amit tudsz! A bolygóállásoknak köszönhetően megkapod azt az energiát, amire szükséged van egy nehéz döntés meghozatalához a családoddal vagy élethelyzeteddel kapcsolatban. Ezenfelül megjön a bátorságod egy régi terved megvalósításához.

Nyilas

Bár a héten felborulhatnak a dolgok körülötted, legalább egy izgalmas randevú van a láthatáron! Az egyedülállók megismerkednek a szőke herceggel, míg a párban élők szerelmi élete teljesen felfrissül. Ezenkívül szuperkreatívnak és inspiráltnak érzed magad, ezért ne felejtsd el leírni az összes ötletedet!

Bak

Rendkívül mozgalmasan alakulnak a napjaid a héten, Bak, de nem úgy, ahogyan elvárnád. Úgy tűnik, mindenki másnak magánéleti és munkahelyi gondjai vannak, így most nem számíthatsz segítségre, figyelemre, emiatt egyedül nézel szembe a problémákkal, és egymagad valósítod meg az ötleteidet.

Vízöntő

Bár általában te vagy az a barát, aki távol marad a drámától, nem szól bele mások dolgaiba, mégis vonz egy zűrzavaros helyzet ezen a héten. Egy idő után kicsúszhat az irányítás a kezeid közül, és durva szituációkban találhatod magad, de szerencsére gyorsan megoldódnak a kellemetlenségek.

Halak

Akár eszeveszetten pakolsz, hogy beköltözz a párodhoz, akár beiratkozol a régóta halogatott tanfolyamra, ez a hét bőven tartogat számodra izgalmakat. De készülj fel: érhetnek váratlan meglepetések, és nem fog minden a terveid szerint alakulni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves