Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FIRST DATE

„A férfiak sosem tesznek fel nekem kérdéseket az első randin” – hatalmas vitát váltott ki a nő levele

2023. január 26.

3 perc olvasás

ELLE

kapcsolat párkapcsolat vallomás első randi
„A férfiak sosem tesznek fel nekem kérdéseket az első randin” – hatalmas vitát váltott ki a nő levele
© Fotó: Getty Images

Egy szingli nő különös levele hatalmas vitát váltott ki. Leírta, hogy az első randi során szinte sosem tesznek fel neki kérdéseket a férfiak, mindig csak önmagukról beszélnek. 


Az egyedülálló nő egy online névtelen fórumon írta le a véleményét, ami hatalmas vitát váltott ki. A nő szerint a férfiak az első randi alkalmával mindig csak magukról tudnak beszélni. Egyetlen kérdést sem tesznek fel neki. 

A nő levele vitát váltott ki, szerinte nem ilyen az ideális első randi

A nő azzal kezdi a levelét, hogy nem olyan régen találkozott egy nagyon érdekes férfivel a parkban. Elkezdtek beszélgetni, végül megbeszéltek egy randit. Sok volt köztük a közös pont, még közös ismerőseik is vannak. Ennek ellenére a férfi egy cseppet sem érdeklődött iránta. 

Mindketten egyedülállók vagyunk, és a művészetekkel foglalkozunk, mint kiderült, ugyanazokat az embereket ismerjük. Nagyon érdekesnek találtam.....De egyetlen kérdést sem tett fel. Hosszú idő után még a nevemet is el kellett mondanom neki, és el kellett mondanom neki, mivel foglalkozom, miután mindent elmondott nekem, és úgy értem, MINDENT önmagáról. Három éve vagyok egyedülálló, és volt néhány online randim. Azt tapasztaltam, hogy van néhány férfi, aki sokat beszél magáról, de ritkán tesz fel kérdéseket, és ez nagyon irritáló, attól függetlenül, hogy érdeklődő vagyok. 

Ezután azzal folytatta a beszámolóját, hogy a férfivel megbeszéltek egy második randit. Vacsorázni mennek majd, de eléggé feszült és ideges a találkozó miatt. Nem tudja, hogy mit gondoljon. A férfi ennyire önimádó, vagy csupán túlságosan ideges volt, ezért nem kérdezett. De már az is megfordult a fejében, hogy ez egy általános tulajdonság, ami a legtöbb férfira jellemző.

A bejegyzés rengeteg hozzászólást kapott. Sokan leírták, hogy a férfi csak feszült és ideges volt a randi miatt. Le szerette volna nyűgözni a nőt, ezért beszélt folyton magáról. 

Lehet, hogy ideges volt? Hajlamos vagyok csak beszélni és beszélni, ha szorongok, és emlékeztetnem kell magam arra, hogy beszélgetésben vagyok, nem pedig monológban. Mindenképpen menj el vacsorázni, mit veszíthetsz?

– írta az egyik hozzászóló. 

Megválaszoltad a saját kérdésedet. A férfiak nagy része tudatosan vagy tudattalanul azt gondolja, hogy saját élete, érdekei és szükségletei eredendően fontosabbak, mint a nőké (és a társadalom sokat tett ennek ösztönzése érdekében azzal, hogy arra ösztönözte a nőket, hogy azt gondolják, szerepük elsősorban a támogatás)

– emelte ki egy másik hozzászóló. 

A bejegyzés miatt hatalmas vita kerekedett, mivel sokan sérelmezték, hogy többször tapasztalták a férfiak nem érdeklődőek, inkább magukról szeretnek beszélni az első randin. Ezzel szemben többen kiemelték, hogy nem minden férfi ilyen, bár találkoztak már olyan emberrel, aki csak magáról tudott beszélni.

Megjelentek olyan kommentek is, melyek kiemelték, hogy a nők szintén hajlamosak túlságosan sokat önmagukról beszélni. 

Ez nem a nemi szempont, én rengeteg nőt ismerek, akik nem tudnak másról beszélni, mint magukról


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves