Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. június 26-július 2.: Az Oroszlán mindent megkap, amit csak akar, a Szűz jelentős gyógyulást tapasztalhat

2023. június 26.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. június 26-július 2.: Az Oroszlán mindent megkap, amit csak akar, a Szűz jelentős gyógyulást tapasztalhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten a csillagjegyek egy része kényelmesen hátradőlhet, másoknak viszont keményen kell dolgozniuk. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Keményen dolgoztál az utóbbi időben, és minden jel arra utal, hogy végre learatod a babérokat a munkádért. Nagyon jól alakul számodra ez a hét, megérdemled a dicséretet, amit kapsz. Rengeteg pozitív energia érkezik hozzád, és nemcsak a munkád kapcsán, mert most a szeretteid is még inkább kifejezik az irántad való szeretetüket.

Bika

Sok időt töltesz azzal, hogy aggódsz valami miatt, ami szerencsére nem fog megtörténni. Félsz valakitől vagy valamitől az életedben. Ideje lenne komolyan dolgoznod azon, hogy eloszlasd ezt a félelmet, mielőtt a rabjává válsz. Oszd meg a szeretteiddel a gondjaidat, mert el se hinnéd, milyen sokat segíthetnek neked.

Ikrek

Ez a hét tele van csalódással, főként azért, mert nagyon reménykedtél valamiben, ami végül nem történt meg. Egy darabig eléggé magad alatt leszel, de aztán rájössz, hogy máskor is volt ilyen, és amúgy is túl sokat vársz el magadtól. Hirtelen főnixmadárként feltámadsz, és megújult erővel veted bele magadat a mindennapokban.

Rák

Többet költhetsz a szükségesnél, de legalábbis annál, ami belefér a keretbe, és kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat, Rák. Rendben van, hogy szeretnél élni, új dolgokat kipróbálni és kedveskedni a szeretteidnek, de ezt apránként, visszafogva is megteheted, sőt: akár pénz nélkül is.

Oroszlán

Mindent megkaphatsz, amit csak akarsz. Végre azt érzed, a sors a tenyerén hordoz, és nemcsak a váratlanul, a semmiből kapod meg a vágyaidat, hanem a környezeted is kényeztetni fog. Nagyon békés leszel a napokban, messzire elkerülnek a stresszes helyzetek. Élvezd ki ezt az időszakot!

Szűz

Ez a hét a gyógyulásról és önmagad megbecsüléséről szól. Elérkeztél egy olyan ponthoz, mikor végre önmagadat helyezed az első helyre, és ez varázslatos hatással lesz rád. Néhány napon belül számottevően javulhat az állapotod, különösen akkor, ha elhatárolódsz a mérgező személyektől.

Mérleg

Csodálatos hét ez a mostani számodra, mivel rengeteg lehetőség áll a rendelkezésedre. Minden, amivel eddig foglalkoztál, most végre kifizetődik. A következő napokban több időt töltesz a barátaiddal, és olyan tevékenységekkel, amikre rég nem jutott már időd. Úgy érzed, végre ott tartasz, ahol korábban lenni szerettél volna.

Skorpió

A 30-án kezdődő Neptunusz retrográd megingatja az önbizalmadat, és előfordulhat: nem érzed magad készen arra, ami történni fog. Hirtelen a fejük tetejére állnak a dolgok körülötted, különösen a jövővel kapcsolatos terveid. Ráadásul szembesülnöd kell azzal is, hogy valaki iránt többet érzel, mint szeretnél…

Nyilas

Irgalmatlan mennyiségű munkád lesz a héten, kedves Nyilas, most könnyedén megbirkózol velük. Főleg azért, mert már látod az eredményt, és tudod, hogy sok pénz áll majd a házhoz, vagy legalábbis eléred a kívánt célodat. Bár kétségkívül kimerülsz a hét végére, de nagyon elégedett leszel a teljesítményeddel.

Bak

Rengeteg munka vár rád az előtted álló napokban, kissé aggódsz is, hogy sikerül-e mindennel időben végezned. Már csak azért sem lesz könnyű dolgod, mert egyesek akaratlanul is feltarthatnak, és megnehezíthetik a napjaidat. Ne aggódj, sokkal sikeresebb lesz a heted, mint azt gondolnád!

Vízöntő

Olyan dolgok járnak a fejedben, amiket, ha hangosan kimondasz, megrémíted a barátaidat, és elkezdenek aggódni érted. Felfordulás közeleg. Érzed, hogy a dolgok nem mehetnek tovább a jelenlegi formájukban. Bár eleinte nem úgy tűnik, de valójában pozitív változások várnak rád.

Halak

Ez a hét elhozza számodra a lezárást, kedves Halak. Végre úgy érezheted, elérted azt, amit szerettél volna. Most érdemes lenne a szeretteidre, a barátaidra támaszkodni, és pihenni egy jót. A következő napok békét és sikert hoznak, szóval élvezd ki, és ne siess belevágni egy következő projektbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves