Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. július 24-30.: A Bika türelmét próbára teszi a szerelme, a Bak élete egyik legjobb hete elé néz

2023. július 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. július 24-30.: A Bika türelmét próbára teszi a szerelme, a Bak élete egyik legjobb hete elé néz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Problémásan indul a csillagjegyek számára az Oroszlán hava. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Nem úgy látod a világot, mint néhány barátod, és úgy érezheted, hogy senki sem ért meg téged. De te bizony Kos vagy, és kitartasz a céljaid mellett, még akkor is, ha ez azt jelenti: egyedül maradsz, támogatás nélkül. Nem bánod, ha így alakul, de a lelked mélyén szeretnéd, ha a többiek is egyetértenének veled. Azért próbálj meg nem erőltetni rájuk semmit.

Bika

A kedvesed ezen a héten próbára teszi a türelmedet, és bár valóban szereted és tiszteled, előfordulhat, hogy egy-két pillanatban azt gondolhatod: megháborodott vagy sarkon fordulsz. De ne aggódj, hamarosan túl lesztek ezen! Ami köztetek történik a napokban, az csupán egy értékes lecke.

Ikrek

Új dolgok veszi kezdetét az életedben Ikrek, ám ezzel együtt minden rosszra fordul. Bár ez rossz hírnek hangzik, valójában jól fogsz járni. „Véletlenül” fogsz elkövetni egy hibát, ami hosszú távon szerencsésnek bizonyul – más szóval, segít elkerülni egy komoly kellemetlenséget.

Rák

Légy óvatos, kedves Rák, mert a héten elhamarkodottan beszélhetsz, és ez többször is kellemetlen helyzetbe sodorhat. Főleg a szerelmedet sértheted meg. Ki kellene találnod valami módszert a feszültséged levezetésére, mert annál nehezebben fogod megállni, hogy odamondd másoknak a véleményedet, az érzéseidet.

Oroszlán

A következő napokban szinte állandóan összetűzésbe keveredsz a partnereddel. De mincs miért aggódnod, mert végül úgyis mindig kibékültök. A héten szenvedélyesnek és erősnek érzed magad, így a szokottnál is önérzetesebb lehetsz. Ne hagyd, hogy ez odáig vezessen, hogy gondolkodás nélkül összevessz másokkal, mert olyat mondhatsz nekik, amit később megbánhatsz. 

Szűz

Életed egyik legnehezebb időszakán mentél keresztül, és ezen a héten végre érkezik az enyhülés, de nem jönnek elég gyorsan, mint szeretnéd. Úgy érzed, az univerzum tartozik neked valamivel. Aktívan vársz is arra, hogy megkapd a vágyad tárgyát, ám ez nem történik meg elég gyorsan, és emiatt feszült lehetsz.

Mérleg

Vigyázz Mérleg! Úgy érzed, túl sok munka szakad a nyakadba, és nem tudod, bírod-e, de már így is fenyeget a kiégés. Ahelyett, hogy a feladatra összpontosítanál, másokat hibáztatsz, és folyton összetűzésekbe keveredsz. Ne engedd, hogy a haragod diktáljon, mert akkor csúnyán össze fogsz veszni másokkal.

Skorpió

Ez az a hét, amikor azzá a Skorpióvá válhatsz, aki valójában vagy. Emiatt valószínűleg nem leszel a népszerűségi verseny győztese. Mivel bátor és merész vagy, könnyen lehet, hogy mások idegeire mehetsz, így ne lepődj meg azon, ha ezalatt sok nézeteltérésed lesz. Éppen ezért, sok időt töltesz majd egyedül a napokban, de ennek most kifejezetten örülni fogsz.

Nyilas

A napokban nincs kedved a kollégákkal kávézni, a barátokkal lógni, ezért egyedül maradsz a világodban. Nem is bánod, mert szívesebben olvasol, darálod a sorozatokat, vagy végzel kreatív tevékenységeket egymagadban. Kimondottan élvezni fogod a nyugodt, békés napjaidat.

Bak

Mintha csak a te szezonod lenne, Bak! Néha hihetetlen számodra, mennyire jól alakulnak a dolgaid. Sikert, sikerre halmozol, bőven lesz mit ünnepelned. Sőt, a héten lehetőséged adódik utazni, szórakozni, és rengeteg boldog pillanatot élhetsz át a szeretteiddel. Egyszerűen fantasztikusan érzed magad!

Vízöntő

Csak óvatosan Vízöntő, mert most egy saját magad által alkotott csapdába eshetsz, és bár tudod, hogy odatetted magad, nem tudsz könnyen kikerülni belőle. Olyan dolgok történnek, amik megzavarják a nyugalmadat, mivel kérlelhetetlenül szembesülnöd kell az igazsággal, amit annyira próbálsz magad elől elrejteni.

Halak

Minden a jövődről fog szólni. A jelen most nem tűnik túl kellemesnek, ezért menekülsz egy szebb jövő gondolatába, vagy pedig az álomvilágba. Az álmodozás és a tervezés boldoggá tesz. Érdemes megosztani másokkal a terveidet, mert még akár a megvalósításban is a segítségedre lehetnek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves