Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. január 16-22.: A Bak tömény romantikára számíthat, a Vízöntőnek óriási meglepetésben lesz része

2023. január 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. január 16-22.: A Bak tömény romantikára számíthat, a Vízöntőnek óriási meglepetésben lesz része
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A közelgő Vízöntő hava megújulást hoz a csillagjegyek életébe! Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

A napokban szövetségesekre teszel szert. Nemcsak a munkahelyeden jönnek jól, hanem bárhol máshol is, mert életed minden területén a segítségedre lesznek. Az új barátaid révén utazási, de akár tanulási lehetőség is megnyílhat előtted. Egyedül a meggondolatlan vásárlásoktól kell óvakodnod a napokban.

Bika

Végre belekezdesz abba, amibe régóta szeretnél már! Ez lehet költözés, munkahelyváltás, új szakma, hobbi, utazás, bármi. Épp itt az ideje, hogy ne csak nagyvonalúan osztogasd az életmódtanácsokat, hanem meg is fogadd őket! Azok, akik a meglévő munkahelyükön maradnak, vezetői szerepet tölthetnek be.

Ikrek

Álmodj nagyobbat, Ikrek! A napokban minden lehetőség adott ahhoz, hogy előrelépj az életben. Tedd félre az aggodalmaidat, és légy bátor! Ahhoz is kiváló ez a hét, hogy beiratkozz egy tanfolyamra vagy önerőből tanulj tovább, mert a későbbiekben sokat profitálnál ebből.

Rák

Nagyon jól tudod mennyit érsz, és mire vagy képes. A jó hír az, hogy most már a munkahelyeden is tudni fogják, és végre megkapod azt, ami jár. Viszont az előléptetésed vagy fizetésemelésed kisebb port kavarhat, és egy-két kollégád rossz néven fogja venni. Kerülj mindenféle konfrontációt!

Oroszlán

Egy ideje már készen állsz szintet lépni a karrieredben, vagy nagy változást végrehajtani a jelenlegi szakterületeden. Időszerűvé vált, hogy ezt meglépd! Meglehet, segítséggel, de el fogod érni a célodat, ám emiatt ne érezd rosszul magad, hiszen ettől még nem leszel kevesebb!

Szűz

Szeretsz elfoglalt kis méhecske lenni, de sokszor megfeledkezel arról, hogy hajlamos vagy túlzásokba esni. Ezen a héten is szokásodhoz híven túlvállaltad magad. Bölcsen tennéd, ha változtatnál ezen, mert hamarosan az egészséged látja kárát. Ezenfelül légy óvatos, mert kilátásban van egy veszekedés a főnököddel.

Mérleg

Ha már gondolkoztál azon, hogy belevágj egy saját vállalkozásba vagy társulj valakivel, akkor itt az ideje a cselekvésnek! Amennyiben pénzre lenne szükséged hozzá, azt is megkapod! Talán másnak a segítségére is szükséged lesz a célod megvalósításához, de ettől ne érezd kisebbnek a te szerepedet!

Skorpió

A héten fordulóponthoz érkezel a szerelmi életedben Skorpió, ugyanis kétféleképpen dönthetsz a kapcsolatodról: örökre együtt maradtok vagy inkább szakítotok. Amennyiben az előbbinél maradsz, akkor jó esélyetek nyílik arra, hogy megváltoztassátok a kapcsolatotok dinamikáját.

Nyilas

Úgy érzed magadat, mint egy hős küldetés közben. Még akkor is, ha a küldetés az, hogy le tudd az összes feladatodat. Minden elért sikeredet megünnepeled, így egy igazán eredményes, izgalmas hét elé nézel. A legjobb pedig: segítséget kaphatsz a pénzügyekben, és plusz bevételre tehetsz szert.

Bak

Ez a hét tömény romantikát ígér neked, Bak. Sikerül újra egymásra találnotok a pároddal az ágyban, és a mindennapokban egyaránt. Az egyedülállók is készüljenek, mert megismerkedhetnek egy olyan személlyel, aki mellett igencsak felgyorsulnak majd a dolgok. A következő napokban sok mindent át fogsz értékelni.

Vízöntő

Összetűzésbe keveredhetsz valakivel, akiről azt hitted, jóban vagytok, de kiderül, hogy csupán illúzió volt a barátságotok. Ezt leszámítva a Vízöntő szezon beköszönte sok meglepetést hoz neked, ami kárpótol majd a csalódásért. Az örömteli fordulatoknak köszönhetően azt fogod érezni: ez egy remek évkezdés!

Halak

A következő napokban fontos felismeréseket teszel. Ebben sajnos „segítségedre” lesznek a rokonokkal, barátokkal való összeveszés is, akik nem tartják tiszteletben a határaidat. Valószínűleg szívesebben töltesz majd több időt egyedül, de ez segít majd a feltöltődésben is, és abban, hogy magadra találj.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves