Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. szeptember 5-11.: A Bika váratlanul hozzájut az örökségéhez, a Vízöntőnek ajánlatot tesz egy titokzatos idegen

2022. szeptember 05.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. szeptember 5-11.: A Bika váratlanul hozzájut az örökségéhez, a Vízöntőnek ajánlatot tesz egy titokzatos idegen
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Egész héten nagyon pozitívan alakul a csillagjegyek élete, de a hét vége váratlanul mindent felforgat. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Ez a hét pozitív fejleményeket, és egyedülálló energiát, önbizalmat, illetve szenvedélyt hoz számodra a céljaid eléréséhez. Társadalmi szinten új kapcsolatokat létesítesz, és értékes tudásra teszel szert. A szerelem kiemelten fontos most neked, mivel tüzes időszakba léptek a partnereddel. Csak óvakodj azoktól a feszültségektől, amelyek a hét vége felé támadhatnak a karrieredben és a magánéletedben egyaránt.

Bika

Jól akarod érezni magad, és tudod, miként érheted el ezt. Pozitív történésekkel számolhatsz, míg a szerelmi életedben felforrósodik a helyzet. Jót szórakozhatsz a barátaiddal és szeretteiddel, mély és tartalmas vitákba bonyolódhatsz, valamint szingliként korlátlanul flörtölhetsz. Ugyanakkor a hét fénypontja vagy éppen drámai csúcsa az lesz, hogy váratlanul hozzájuthatsz az örökségedhez, ami segíthet kihúzni a bajból.

Ikrek

Nagyon pozitív hét lesz számodra a mostani Ikrek, mind személyes, mind szakmai szinten, hiszen kedvező eseményekre számíthatsz. A hangulatod nagyon érzéki, szenvedéllyel és intenzitással teli. Kimagasló önbizalmad segít elérni a céljaidat. Ezek a napok ideálisak minden probléma megoldásához, ahogy a szórakozáshoz is. Éppen ezért ne hagyd, hogy az apró bosszúságok a kedvedet szegjék a napokban.

Rák

A hét várhatóan nagyon kedvező lesz számodra, kedves Rák. Főleg a szerelmi életedre fogsz koncentrálni, amit élénkebbnek, érzelmekkel telibbnek fogsz érezni. Szükségét érzed annak, hogy megtegyél bizonyos dolgokat, foglalkozz a függőben lévő problémákkal, szórakozz, kísérletezz és megszabadulj mindattól, ami zavar. A hét vége felé egy kis feszültség megtörheti ezt a kedvező szériát: ha hagyod!

Oroszlán

Készülj fel Oroszlán, mert intenzív érzéseket fogsz tapasztalni a héten! Olyan szenvedélyt érezhetsz a kapcsolatodban, amilyet eddig talán még sosem. Mostanában a bolygók segítenek elérni legmélyebb vágyaidat, miközben az eltemetett szükségletek felszínre kerülnek életed minden szintjén. A napokban nagy ugrásokat tehetsz előre, megoldást találva a különböző gondjaidra, és végre olyan életet élhetsz, mint amilyenre vágytál!

Szűz

Ez a hét igazán pozitív lesz, kivéve a végét. Dinamikusan kezdődik, tele leszel önbizalommal és szenvedéllyel. Meg fogod tenni a szükséges lépéseket ahhoz, hogy előnyösebb életet teremts magadnak. A szerelmi életedben gyönyörű pillanatokat fogsz átélni, és kapcsolatotok szorosabbá, erősebbé válik. Csak légy egy kicsit óvatos a hét vége felé, ugyanis a semmiből érkező feszültségekkel számolhatsz.

Mérleg

A héten nagyszerűen érzed magad: flörtölsz, mindenkihez kicsit közelebb kerülsz, és sikeresen népszerűsítheted önmagadat vagy a márkádat. A hét eleje lelki feltöltődést, fokozott önbizalmat, valamint szenvedélyes és izgalmas éjszakáját hoz magával. A hét végéig egyre csak épülnek a kapcsolataidat, de aztán jön egy kellemetlen helyzet, ami egy kicsit mindent felforgat.

Skorpió

Érdeklődésed ezen a héten elsősorban a szerelmi életedre és kapcsolataidra irányul. A szenvedély, az intenzitás és a titokzatosság néhány olyan elem, amely izgalmasabbá teszi a napjaidat. Lehetőséget kap arra, hogy jelentős lépéseket tegyél a karriered  során. De a hét vége felé óvatosnak kell lenned, és hideg logikát kell alkalmaznod, ha meg akarod úszni a rád leselkedő nehézségeket.

Nyilas

Ez a hét túl fontos ahhoz, hogy kihasználatlanul hagyd, Nyilas! Több szinten is a hasznodra válhat. Először is, a szerelmi életednek kedvez, mivel feltámad a szenvedély, és hihetetlen örömteli pillanatokat szerez számotokra. Magabiztos és pozitív leszel a szakmai ügyeiben, ezért tégy lépéseket a céljaid eléréséhez. Csak ügyelj a hét vége felé bekövetkező esetleges bosszúságra vagy hirtelen feszültségekre.

Bak

Ez egy kreatív, progresszív és nagyon érzéki hét lesz. Lehetőséget kapsz a terveid népszerűsítésére. Tisztánlátásod segít a megfelelő döntések meghozatalában, és a kedvező lépések megtételében. Kommunikatív és határozott vagy, ami jól jön a napokban a céljaid elérésének érdekében. Szükségét fogod érezni annak, hogy közelebb kerülj a családodhoz, miközben a szerelmi életed tele lesz a szenvedéllyel, és csodás pillanatokat hoz!

Vízöntő

A hét optimizmust, dinamizmust erőt hoz magával, amivel megvívhatod a csatáidat. A kemény énedre most nem lesz szükség! Lehetőséged lesz arra, hogy aktív és rugalmas legyél a különböző helyzetekben, tisztábban lásd őket, és így okosabb döntéseket hozz. A szerelmi életed tele lesz szenvedéllyel. A hét vége felé egy titokzatos idegen izgalmas szerelmi vagy karrierrel kapcsolatos ajánlatot tehet neked.

Halak

A hét várhatóan minden szinten nagyon érdekes lesz, tele szenvedéllyel és érzelmekkel. A munkahelyeden most megkapsz mindent, amit csak kérsz. Családi szinten szükségét érzed annak, hogy közelebb kerülj a szeretteidhez, miközben a párkapcsolatodban élvezed a forró együttléteket, és meghitt pillanatokat. A hét vége felé vigyázz egy kicsit, mert ingerlékenyebb lehetsz a szokásosnál!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves