Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. szeptember 19-25.: A Vízöntő élete legnagyobb ajánlatát kapja, a Halak a munkahelyén találkozik az új párjával

2022. szeptember 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. szeptember 19-25.: A Vízöntő élete legnagyobb ajánlatát kapja, a Halak a munkahelyén találkozik az új párjával
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten belépünk a Mérleg havába, és ez bizony a feje tetejére állítja a csillagjegyek érzelmi világát. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Egész héten az érzelmeid uralkodnak feletted, aminek köszönhetően kifejezőbb és empatikusabb leszel. A hét előrehaladtával sokat szórakozhatsz, gyakran ugrasz bele a spontán lehetőségekbe, de azért ne légy teljesen meggondolatlan! Előfordulhat, egy álmod most nem válik valóra, és ez csalódást okozhat. De legalább a hét vége felé sikert érhetsz el a munkahelyeden.

Bika

Teljesen másnak mutatod magadat, mint amilyen valójában vagy. Emiatt saját magaddal is harcokat vívsz. Gyakran érzed magadat alacsonyabb rendűnek másokhoz képest, és nem hiszel a képességeidben. Viszont a szerelmi életedben csodálatos pillanatok várnak rád, és a legmerészebb álmaid valósulhatnak meg a kedvesed mellett.

Ikrek

Ez a hét hullámvölgyeket hoz számodra. Lesznek pozitív élményeid, de több negatív is. Használd a pozitív természetedet, és irányítsd a kellemetlen történéseket, nem kell pusztán az események elszenvedőjének lenned. Az egyedülállók lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek a kiszemeltjükhöz. A hét közepe édes pillanatokat hoz a szerelmi életedben.

Rák

Ez a hét nem túl pozitív számodra, de nem is lesz vészes. Vigyázz arra, miként viselkedsz, mert fennáll a veszélye annak, hogy naivnak és komolytalannak találhatnak a munkahelyeden. Ráadásul a naivitásod célponttá tehet azokkal szemben, akik csak kihasználnának. Amennyiben fontos kérdéseket szeretnél megvitatni másokkal, akkor érdemes azt kedden megtenni, amikor a magad malmára hajthatod a vizet.

Oroszlán

A hét eleje nem alakul olyan jól, mint ahogyan azt remélted, mert folyton akadályokba ütközöl. A hét közepén pedig légy óvatosabb Oroszlán, és uralkodj az érzelmeiden, mivel felerősödhetnek az irracionális képzelgéseid. Szerencsére a hét vége közeledtével visszanyered az önuralmadat, de remélhetőleg addig nem okozol túl sok, vagy nagy kárt a kapcsolataidban.

Szűz

Egész héten, életed minden területén magabiztosan és rugalmasan mozoghatsz, Szűz. Élvezed a csillagok támogatását, hiszen rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy a kívánt irányba tereld az életedet. Ráadásul a napokban a párkapcsolatod is felélénkül, és zabolátlan szenvedélyed visszahozza a tüzet a hálószobába.

Mérleg

A napokban heves érzelmi ingadozásokkal kell megküzdened. Ügyelj arra, hogy megőrizd az önuralmadat, mert hajlamos lehetsz hirtelen felindulásból hozni döntéseket. Viszont a hét vége felé eltűnnek az akadályok az utadból, egyre jobb lesz a hangulatod, és a szokottnál is boldogabbnak érzed majd magadat szeretteid körében.

Skorpió

Önbizalomhiánytól szenvedsz Skorpió, és ez megakadályoz az előrelépésben. Félsz a kudarctól, az elutasítástól, és emiatt inkább a csendes letargiát választanád, de éppenséggel olyan kihívással szembesülsz a magánéletedben vagy a karrieredben, amit azonnal kell orvosolnod. Szerencsére sikeresen teljesítesz, és visszahozza az önmagadba vetett hitedet.

Nyilas

Könnyen elragadnak mostanában az érzéseid, és hevesebben reagálsz a téged érintő élményekre. Hajlamos lehetsz akaratlanul is odapirítani másoknak vagy éppen túláradó szeretettel közeledni feléjük. Ez főleg a szerelmi életedben okozhat nehézséget, mivel hol eltaszítod a szerelmedet, hol pedig magadhoz öleled.

Bak

Légy óvatos a következő napokban, Bak, mert a fejed a felhők között lesz, és nem fogsz tisztán látni. Lehet, emiatt csalódás is ér. A héten gyakran elragadnak majd az érzések, és ezzel a partnered, szeretteid életét is kicsit megnehezíted, akik nem bírják majd követni a hangulatingadozásaidat.

Vízöntő

Ez a hét számodra a pihenésről, a szórakozásról fog szólni.  Megtalálod a módját annak, miként megszabadulj a benned tomboló feszültségtől. Így már könnyedén veszed a felmerülő akadályokat is. Ugyanakkor a következő napokban a munkahelyeden vagy azonkívül, de felajánljak életed legnagyobb lehetőségét, ami ajtót nyithat a legmerészebb álmaid megvalósulásához. Csak rajtad áll, hogy döntesz!

Halak

A napokban kisebb akadályokra, nehézségekre kell számítanod, de talán nem is baj! Sokszor az derülhet ki utólag: jó helyen voltál jó időben, ezért légy türelmes! Meglehet, ez is közrejátszhat abban, hogy a szinglik épp a munkahelyükön ismerhetik meg a Nagy Ő-t. A párban élők kapcsolatával pedig csodát tehet a Halak szenvedélyessége és hevessége, amely mostanában jellemzi őket.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves