Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. október 10-16.: A Mérleg olyan helyen szeretkezik, ahol eddig még sosem, a Nyilas párja jó híreket közöl

2022. október 10.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. október 10-16.: A Mérleg olyan helyen szeretkezik, ahol eddig még sosem, a Nyilas párja jó híreket közöl
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A napokban több kellemes, szerencsés élményben lesz részük a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Ez a hét nagyon forró és rendkívül érdekes lesz., Kos. A partnered nem várt meglepetésekkel lep meg, és a szokottnál is kedvesebb, figyelmesebb lesz. A munkahelyeden is pozitív és kellemes fejleményekre számíthatsz. Egyedül annyi bökkenő lehet a napokban, hogy felmerül egy múltbeli probléma, de ha gyorsan cselekedsz, akkor hamar meg is szűnik, és talán végleg!

Bika

A napokban megnő az igényed arra, hogy megváltoztasd az életedet. Már nem ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, kész vagy elengedni őket és megindulni valami új felé. A héten a bolygók segítenek megvalósítani a vágyaidat. Még a munkahelyeden is új ajtók nyílnak meg előtted. A párban élők kissé eltávolodtak egymástól, jót tenne nekik, ha minőségi időt töltenének együtt.

Ikrek

Fontos döntéseket kell meghoznod ahhoz, hogy továbbléphess, és jobb helyzetbe kerülj. A munkahelyeden muszáj lesz határokat húznod, szóval mondj nemet a plusz feladatokra, mert képtelen lennél már többet bevállalni. Persze több pénzt is kapnál, ám az energiád rohamosan fogy. A párban élőkre több meghitt pillanat is vár, és végre lehetőségük lesz megosztani a vágyaikat egymással.

Rák

Rengeteg munka és plusz feladat vár rád kedves Rák a napokban. Emiatt kevesebbet is találkozol a szeretteiddel, és sokkal stresszesebb leszel. A munkahelyeden most ragaszkodj a jól bevált módszerekhez, és ne próbálj új dolgokkal kísérletezni. Az egyedülállók napjait felvillanyozhatja az, hogy a munkahelyükön megismerkednek valakivel, aki nagy erőbedobással igyekszik meghódítani a jegy szülötteit.

Oroszlán

A napokban minden lehetőséget megragadsz ahhoz, hogy népszerűsítsd a terveidet, és egyúttal önmagadat is. Több alkalmad is lesz új ismeretséget kötni, amelyek akár később még a hasznodra is válhatnak. Mi több, végre esélyed nyílik valami olyannak a megszerzésére, elérésére, amire régóta vágytál! A párkapcsolatodban minden ragyogóan alakul, és forró, szenvedélyes napokat tölthettek együtt.

Szűz

Eléggé feszült leszel a következő napokban, és emiatt nem látsz tisztán, Szűz. Úgy érzed, elakadtál, és semmi alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Próbáld meg elterelni a figyelmedet, mert később látnád: egyáltalán nem olyan rossz a helyzeted, mint amilyennek tűnik. A szerelmi életedben is feszültségekre számíthatsz. Ha mindez nem lenne elég, a munkahelyeden is adódhatnak nézeteltérések a kollégákkal.

Mérleg

A munkahelyeden aggasztó híreket kaphatsz, de várj még, mielőtt bármit is tennél! Előbb járj utána annak, amit hallottál, hiszen az is megeshet: semmi sem igaz belőle. Amíg bizonytalannak érzed a helyzetedet, támaszkodj a partneredre, aki segít átvészelni ezt az időszakot, ráadásul új, romantikus élményekben lehet részed mellette. Még ahhoz is kedvetek támad, hogy olyan helyen szeretkezzetek, ahol eddig még nem tettétek!

Skorpió

Keményen dolgozol Skorpió azért, hogy fenntartsd az egyensúlyt az életedben. Végül túl nagy lesz majd a nyomás és döntéshelyzetbe kényszerülsz. Mi a fontosabb? A magánéleted vagy a karrier? Az egészséged vagy a siker? Úgy fest, most nem valósulhat meg minden vágyad maradéktalanul. Ráadásul a munkahelyeden olyan dolgot kérhetnek tőled, amit nem tudsz vagy nem is akarsz teljesíteni.

Nyilas

A siker titka a héten az, ha minden akadályt és nehézséget pozitív hozzáállással kezelsz. Jó híreket hallhatsz a párodtól, ami egy új korszakot vetít előre. Talán fizetésemelést kapott a szerelmed, vagy végre lehetőségetek nyílik megvenni az álomházat. Még akár szülői örömök elé is nézhettek. A munkahelyeden izgalmas ajánlatot tehetnek neked, amit érdemes lenne meghallgatnod. Viszont egy-két kollégád megpróbálhat keresztbe tenni.

Bak

Nagyszerű hét elé nézel Bak, ugyanis ami eddig stagnált, az végre beindul. Lehetőséged lesz előrelépni a munkahelyeden, és megvalósítani régi, kreatív ötleteidet. Még egy üzleti jellegű utazás is felmerülhet, ami nemcsak munkát, hanem szórakozást is kínál. A szerelmi életed ugyancsak kedvezően alakul, csak ne hagyd, hogy a félelmeid megmérgezzék a kapcsolatotokat!

Vízöntő

A munkahelyeden ne szólj bele olyan dolgokba, amelyek nem vonatkozhatnak rád, mert te húzhatod a rövidebbet. Így is elég kellemetlen lesz, hogy egy nem várt kiadás megzavarja a békés napjaidat. A szerelmi életedben szingliként élvezheted a könnyed flörtöket, és ha még az igazit nem is találod meg a napokban, sok kellemes élményben lesz részed!

Halak

A siker küszöbén állsz, Halak. Hamarosan új fejezeti veszi számodra kezdetét. A szerelmi életedben szinte minden kívánságodat teljesíti a szerelmed. A munkahelyeden megkapod a várva várt lehetőséget, és előléptetnek. Mindeközben a nagy álmod is egy karnyújtásnyira lesz tőled, szóval igazán szerencsésnek érezheted magadat a következő napokban!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves