Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. november 7-13.: A Mérleg vigyázzon, mit kíván, mert teljesül, a Halak egész élete megváltozik egy találkozás után

2022. november 07.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. november 7-13.: A Mérleg vigyázzon, mit kíván, mert teljesül, a Halak egész élete megváltozik egy találkozás után
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Azok a csillagjegyek, akik most nem adják fel, győzni fognak és elérik a céljaikat! Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos                                                                                 

Fájdalmas életleckét kell megtanulnod, Kos. Meglehet, amibe a szívedet-lelkedet beleadtad, látszólag csődöt mond. De ne mondj le teljesen róla! Ha a sors padlóra küld, állj fel, és menj tovább! Megéri küzdened, mert már a héten fordulhat a kocka az életedben, és ha segítséggel is, de egy csapásra megoldódhatnak gondjaid, és áttörést érhetsz el.

Bika

Szeretnél más lenni? Másképp kinézni? Akkor ne csak álmodozz róla, hanem tegyél is érte! Ennek eredményeként a héten valósággal újjászülethetnél. Minél többet teszel most önmagadért, annál több lehetőség nyílik meg előtted. A napokban a legváratlanabb helyről érkezhet a segítség, és habár elsőre idegenkedsz tőle, de el kellene fogadnod!

Ikrek

A hét elején több csalódás is érhet. Olyan érzésed van, mintha a sors szándékosan akadályozna vagy nehezítené meg az életedet. Aztán jön egy áttörés, ami zöld utat biztosít számodra. Váratlanul kiugró sikert érhetsz el a munkahelyeden, és az életed több területén olyan dolgokra is igent mondasz, amire korábban nem voltál hajlandó.

Rák

Kénytelen leszel kompromisszumokat kötni a napokban, kedves Rák, máskülönben nem fogsz haladni céljaid megvalósításával, és a magánéletedben sem leszel előrébb. Ami az utóbbit illeti, el kell mondanod a szerelmednek, mire vágysz, hiszen nem gondolatolvasó. Ez lehet az első lépés ahhoz, hogy javítsatok a kapcsolatotokon.

Oroszlán

A héten minden a feje tetejére áll. Kemény szavak hangzanak el, és könnyek folyhatnak.  A munkahelyeden vitás helyzetekbe kerülhetsz, és a partnereddel is odáig fajulhatnak a dolgok, hogy szüneteltetitek a kapcsolatot. A változtatásoknak alapszinten kell megtörténniük, mielőtt továbbléphetnél, ezért is érzed azt: most minden összeomlik körülötted.

Szűz

Ha valamit nem tudsz elviselni Szűz, az a rossz kommunikáció. Márpedig a héten éppen elég kommunikációs problémád akadhat, és sokakkal meggyűlhet a bajod. Már csak azért is, mert néhányan agresszíven léphetnek fel ellened. Ráadásul az is bosszant, hogy valakitől választ vársz egy fontos kérdésben, és nem hajlandó reagálni.

Mérleg

Óriási nyomás nehezedik rád a munkahelyeden, ami nem csoda, mert az előléptetésed foroghat kockán. Ráadásul hálátlan feladatokat bíznak rád, és talán neked kell közvetítő szerepet játszanod a felettesed és a kollégáid között. De vigyázz, mert a héten különösen jól működik nálad a vonzás törvénye, és könnyen megkaphatod, amit kívánsz, még az indulatból született vágyak is.

Skorpió

Többé nem kerülheted el a munkáddal, párkapcsolatoddal, vagy az életed egyéb területeivel kapcsolatos nehéz kérdéseket.  Őszintének kell lenned és cselekvőnek. Minél tovább dugod a fejedet a homokba, annál rosszabb lesz. Lehet, a napokban minden megváltozik, és fájdalmas csalódások is érnek, de legalább olyan életet alakíthatsz ki, ami igazán boldoggá tesz.

Nyilas

Bármennyire is szeretnéd az utolsó szót, nem irányíthatod minden helyzet kimenetelét. Nem kényszerítheted a párodat, hogy válasszon közted és a barátai között. Nem mondhatod meg a legjobb barátnődnek, hogy mit tegyen. Fogadd el: néhány dolog felett nincs hatalmad, így sokkal kevesebb stresszben lenne részed a napokban.

Bak

Egy munkahelyi vagy karrierbeli siker után hátradőlhetsz, és végre felélénkül a társasági életed. Színes, izgalmas emberekkel ismerkedsz meg, némelyik kapcsolat később kimondottan jól jöhet! Érzed, hogy lassacskán más ember leszel belőled, és ezt a környezeted is megerősíti: egy lazább, életvidámabb, merészebb Bakká válsz a hét végére.

Vízöntő

Ilyen vadul talán még nem is dolgoztál az évben, mint a héten, hogy összehozd az üzletet, vagy megkapd az előléptetést. Ne aggódj, az erőfeszítéseid nem mennek kárba, és minden esély megvan arra, hogy célba érj. A szerelmi életedben is adj bátran hangot a vágyaidnak, mivel a kedvesed maradéktalanul teljesítheti minden kívánságodat.

Halak

Ezen a héten érdemes kockáztatni Halak, és új emberekkel megismerkedni. Találkozhatsz egy olyan emberrel, aki az egész életedet megváltoztatja. Ez lehet egy új szerelem vagy egy olyan barát, aki szinte ismeretlenül is hajlandó neked segíteni. Ne gondolkodj túl sokat, és merj igent mondani arra, amire máskor nemet mondanál!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves