Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. december 5- 11.: Az Ikrek távkapcsolatba kezd, a Mérleg újra kapcsolatba kerül az iskolai szerelmével

2022. december 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. december 5- 11.: Az Ikrek távkapcsolatba kezd, a Mérleg újra kapcsolatba kerül az iskolai szerelmével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A napokban rengeteget tesznek a csillagjegyek a saját boldogságukért! Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Szenvedéllyel, forrósággal teli napok következnek, de nemcsak a szerelemben, mert előfordulhat, hogy dühbe gurulsz a munkahelyeden. A héten aktívan keresed a lehetőségeidet, az eszközeidet, tudni akarod, mi működik, és mi nem az életedben. Csak ügyelj arra, hogy ne pörögd túl magad, ugyanis hajlamos vagy most túlzásokba esni.

Bika

Meglehet, egy barátoddal vagy a szerelmeddel úgy döntötök: közös vállalkozásba kezdtek. Megvan bennetek a szükséges erő, tudás és kitartás, ami a sikerhez kell. Mégis bizonytalanok vagytok a közös céllal vagy önmagatokkal szemben. Ne hagyjátok, hogy mások véleménye befolyásoljon titeket!

Ikrek

A héten fenekestül felfordul a szerelmi életed. Szakítasz a pároddal vagy éppen összejössz valakivel a neten, és távkapcsolatba kezdtek. Más egyedülállók pedig újra összejöhetnek az exükkel. Annyi bizonyos, hogy a következő napok rengeteg izgalmat, és váratlan eseményt tartogatnak ezen a területen.

Rák

Felpörög az élet a munkahelyeden, de ezzel együtt a társasági összejövetelek is megsokszorozódnak. Sokszor aggódsz majd azon, képes vagy-e az élet minden területén helytállni. Ne aggódj: minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy sikeresen megvalósítsd a terveidet, és közben jól is érezd magad!

Oroszlán

A Nyilas hava az év legromantikusabb időszakának ígérkezik számodra! Rengeteg figyelmet kapsz a párodtól, más férfiaktól, és persze a barátokról. Egyedülállóként egy izgalmas találkozás is vár rád! Érdemes eleget tenni a meghívásoknak, vagy magad szervezni összejövetelt, ahol élvezheted a jó társaságot.

Szűz

Az előtted álló héten költözés várható. Talán saját lakást veszel, de az is lehet, a családodhoz költözöl haza. A kommunikáció is nehézkessé válik, nem jössz ki valami jól a környezeteddel. Ha tárgyalni mész vagy szerződést kötsz, nagyon ügyelj rá, hogy mit írsz alá, de egyúttal figyelj arra is, mi rejlik a sorok között.

Mérleg

Úrrá lesz rajtad a nosztalgiázás. Nehezedre esik elengedni a múltat. Sokat gondolsz a gyerekkorodra, a középiskolás szerelmedre vagy éppen a nagymamád pörköltjére. A következő napok küldetése: tanuld meg kielégíteni ezeket a vágyaidat itt a jelenben, habár nagy lesz a kísértés, hogy felkeresd a régi szerelmedet!

Skorpió

Nagyon nehéz időszakon vagy túl Skorpió. Nagy szükséged van arra, hogy a barátaidra támaszkodj. Nyisd meg nekik a szívedet, beszélj velük az érzelmeidről! Ideje lenne a saját kedvedben járni, ezért meg kellene lepned magadat egy szépészeti kezeléssel, kis vásárolgatással, de legalább egy sétával az egyik adventi vásárban.

Nyilas

Nem érzed magadat a toppon. Olyan, mintha másnapos lennél, és emiatt nehezedre esik helytállni a mindennapokban. Szerencsére nyugis hét elé nézel, így több időd jut a pihenésre, a barátokra. Tégy eleget a kötelező feladataidnak, de utána ne legyen rossz érzésed, hogy időt áldozol magadra!

Bak

Felerősödik a karizmád ezen héten, Bak, ami azt jelenti: ellenállhatatlanul vonzod a tekinteteket. Ennek ellenére mégis mindenáron meg akarod változtatni a megjelenésedet. De mielőtt elrohannál a fodrászhoz, kétszer is gondold át! Ne hagyd, hogy a felhevült érzelmeid elrontsák azt, ami már most is tökéletes!

Vízöntő

A következő napokban magadhoz ragadod a vezetést, legyen szó üzleti tárgyalásról vagy a család életének koordinálásáról. Ezenfelül bevezeted az egészséges életmódot a mindennapjaidba, miközben megküzdesz a morgós kollégákkal. Rettenthetetlen vagy, aki minden helyzetben remekül feltalálod magad!

Halak

Eljött a megtisztulás ideje, Halak! Kész vagy megszakítani a kapcsolatodat azokkal, akik akadályoztatnak vagy mérgezik az életedet. Nem ugrasz mindenkinek segíteni, amikor azt kérik, hanem végre elkezded magadat támogatni. Csak így tovább, és tarts ki az elképzeléseid mellett, ne csak egy múló szeszély legyen, hogy te vagy az első az életedben! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves