Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. augusztus 29-szeptember 4.: Az Ikreknek csapdát állítanak a munkahelyén, a Bak megleli azt az embert, akire mindig is vágyott

2022. augusztus 29.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. augusztus 29-szeptember 4.: Az Ikreknek csapdát állítanak a munkahelyén, a Bak megleli azt az embert, akire mindig is vágyott
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Feszültségek, munkahelyi győzelmek, és romantikus élmények várnak a hétfői horoszkóp szerint a csillagjegyekre. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Ez a hét elég megterhelő lesz, ezért kellően felkészültnek kell lenned. Egy alapos és értékes belső utazást fogsz tenni, hogy megtaláld a lelki békédet. Viszont a munkahelyeden nagy hasznát fogod venni tárgyalókészségednek és makacsságodnak. De nem árt, ha tudod: a partnerednek szüksége lenne a megnyugtatásodra, mivel bizonytalannak érzi a helyzetét. Van oka így érezni, Kos?

Bika

A hét elején a logikád uralkodik mindenek felett, döntéseid felelősségteljesebbek és gyakorlatiasabbak. Ugyanakkor légy óvatos, ne akarj túl rámenős lenni, mert az nem segít elérni azt, amit akarsz! Ellenben az ösztöneid felerősödnek, és támogatni fognak céljaid elérésében. Viszont a szerelmi életedben bizonytalannak fogod érezni magad, és arra vágysz, hogy partnered megnyugtasson téged.

Ikrek

Ez a hét tele van buktatókkal, de kellemes pillanatokkal is. Lehetőséged nyílik arra, hogy bármit elérj, miközben karrieredet mozdítod elő. Ráadásul most a pénzügyeidben is kedvező változásokat érhetsz el. De légy óvatos, mert a munkahelyeden csapdát állíthatnak neked az ellenségeid. Szerencsére a szerelmi életedben pozitív fejleményekre számíthatsz, és a vártnál jobban telik a pároddal töltött idő.

Rák

Valamiért most magadba fojtod az érzelmeidet, és túlságosan hideg lehetsz a környezeteddel szemben. Ez segíti a szakmai ügyeidet, de a magánéletedben problémákat okoz. A hét vége felé enyhül a helyzet, és képes leszel közeledni a szeretteid felé. A párkapcsolatodban is minden jól alakul, mígnem felszínre tör a  féltékeny és birtokló természeted, ami okozhat némi feszültséget köztetek.

Oroszlán

A napokban a hideg logika és az intenzív érzelmek között egyensúlyozol majd, de ennek köszönhetően képes leszel fontos döntéseket meghozni. A hét közepétől már az érzelmek uralkodnak feletted, és erőteljes lendületet, elszántságot és szüntelen szenvedélyt fogsz érezni, ha terveid megvalósításáról lesz szó. A párkapcsolatodban viszont lépéseket kellene tenned annak érdekében, hogy visszahozzátok a tüzet!

Szűz

A napokban a híres logikád és gyakorlatiasságod segít előmozdítani szakmai céljaidat, kedves Szűz. Még a  pénzügyeid is dinamikus fejlődésen mennek keresztül, és plusz bevételre teszel szert. A hét második felében heves érzelmeket fogsz tapasztalni. Talán erre van szükség ahhoz, hogy felélesszétek a tüzet a szerelmeddel a hálószobában és a mindennapokban egyaránt.

Mérleg

Ez a hét nagyon szépnek ígérkezik Mérleg, sok pozitív élményt hoz számodra személyes és szakmai szinten egyaránt. Sokat érhetsz el a napokban, ezért küzdj bátran az ötleteidért és céljaidért. A párkapcsolatodban kellemesen felforrósodik a levegő köztetek. A szinglik nem akarnak egyedül lenni, de nem hajlandók akárkivel megelégedni. Kénytelenek lesznek kompromisszumot kötni magukkal, ha előbb-utóbb szeretnének párt találni.

Skorpió

Ez a hét különféle hatásokat hoz a szakmai és a magánéletedben egyaránt. Hangulatod édes és romantikus lesz, így meghitt, de egyúttal gyönyörteljes perceket tölthetsz el a társaddal. Adott a lehetőség, hogy új szintre emeljétek a szerelmi életeteket minden téren. A szakmai életedben ez a kemény munka hete lesz, amely végül meghozza a gyümölcsét. Megannyi változásra és új kezdetre számíthatsz a napokban!

Nyilas

Nagyon aktív leszel a héten, Nyilas. A munkahelyeden sokkal többet elérhetsz annál, mint amennyit eltervezel. Plusz felélénkül a társasági életed is. Viszont azon kapod magadat, hogy sokkal nyíltabb vagy másokkal szemben, és  őszintébben kimered fejezni az érzéseidet. Ezzel kapcsolatban számíthatsz kellemes, ugyanakkor kellemetlen visszacsatolásokra is. Egyszerűen szükségét érzed kimondani azt, ami a lelked mélyén rejtőzik.

Bak

A munkahelyeden megkapod a lehetőséget, amire vágytál. Talán ezzel kapcsolatban vagy ettől függetlenül, de fontos döntéseket hozol a napokban, miközben közelebb kerülsz szeretteihez. Megéri most minőségi időt töltened a kedveseddel, mert kezd a kapcsolatotok pont olyan lenni, mint amilyennek megálmodtad. Ha egyedülálló vagy, akkor készülj! Megleled azt az embert, akire vágytál, és szabályosan olyan lesz, mintha az álmaidból lépett volna elő!

Vízöntő

A heted úgy alakul, mint egy tündérmese. Sorra valósulnak meg az álmaid, alig akarod majd elhinni. Csodás időt töltesz a szeretteiddel, különösen a szerelmeddel, aki mellett úszol a  boldogságban és a romantikában. Lehetőséged adódik végre azzal foglalkozni, amivel szeretnél, ez pedig előléptetést vagy munkahelyváltást jelenthet. Viszont a fontos döntéseknél óvakodj attól, hogy hirtelen felindulásból dönts!

Halak

Új emberekkel ismerkedhetsz meg a héten, akik hozzájárulnak majd életed pozitív alakulásához. A szerelmi életedben számíthatsz arra, hogy a párod  romantikus meglepetésekkel áll elő. Ismét szenvedély jellemzi majd a kapcsolatotokat. A napokban meg kell hoznod pár döntést a karrieredet illetően, mivel több izgalmas lehetőséget is kínálhatnak neked, és a bőség zavarával szembesülhetsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves