Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. augusztus 1-7.: A Bika beleszeret egy rejtélyes férfibe, a Vízöntő egy családi titokra derít fényt

2022. augusztus 01.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. augusztus 1-7.: A Bika beleszeret egy rejtélyes férfibe, a Vízöntő egy családi titokra derít fényt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Augusztus első hete problémásan indulhat a csillagjegyek számára, ha nem figyelnek oda arra, amit mondanak. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Óvatosnak kell lenned, különösen azokban a kérdésekben, amelyek a közvetlen kapcsolataidat érintik. Előfordulhat, a különböző a megbeszélések nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd, ezért jobb lenne, ha nem a hétre időzítenéd a fontos döntések meghozatalát. Szerelmi életedben ügyelj arra, hogy közelebb kerülj a párodhoz, és tudasd vele, mennyire fontos neked.

Bika

Kellemes hét elé nézel, amennyiben körültekintően kommunikálsz a kapcsolataidban. A partnereddel folytatott beszélgetések váratlanul fordulatot vehetnek, és hirtelen ötlettől vezérelve hozhattok meg egy fontos döntést. Ha egyedülálló vagy, a hétvége előtt egy szenvedélyes, és titokzatos találkozásban lesz részed. A rejtélyes férfi teljesen magába bolondíthat, már csak ki kell derítened: kicsoda is ő.

Ikrek

Ezen a héten egy kicsit óvatosnak kell lenned Ikrek a közeli kapcsolataidban. Most nem mindegy, hogyan fejezed ki magadat és a véleményedet. Másrészt egy váratlan találkozás segít rávilágítani az igazságra egy olyan témával, kérdéssel kapcsolatban, amelyre régóta keresed a választ. Továbbá azt üzenik a csillagok: fékezd a napokban a kiadásaidat, mert sok haszontalan dolgot vásárolhatsz össze.

Rák

A hét békésen és harmonikusan indul, Rák. A kedvességed és a jó hangulatod mindenütt kifizetődőnek bizonyul. Ám szerda környékén egy esemény rávilágít arra, még mindig nem sikerült megszabadulnod egy olyan komplexustól, ami régóta megnehezíti az életedet. A jó hír az, hogy a napokban sikeresen  szorosabbá teheted a kapcsolatodat a szerelmeddel.

Oroszlán

A következő napokban elég erőd lesz a nehéz helyzetek kezeléséhez. A munkahelyeden számíthatsz kollégáid segítségére. Hétközben sikerül feléleszteni azokat a társas viszonyaidat, amelyeket az utóbbi időben kissé elhanyagoltál. Ami a szerelmi életedet illeti: sikerül megoldást találni egy a kapcsolatod érintő problémára. Szenvedélyes, romantikus napokra számíthattok.

Szűz

Kellemes napok elé nézel, amit egyedül a szerelmi életed árnyékolhat be, ha nem vigyázol. Banális félreértések miatt könnyen összekaphattok a kedveseddel. Már csak azért is el kellene kerülni, mert a napokban van néhány kérdés, amiről együtt kellene döntenetek. Ami a karrieredet illeti, olyanokkal ismerkedhetsz meg, akik valamiképp elősegíthetik a szakmai előmeneteledet.

Mérleg

Mostanában a személyiséged új aspektusait ismerheted meg Mérleg. Új élmények várnak rád, amelyek segítenek elmerülni az önismeretben. A párkapcsolatod is sokat fejlődik, mivel sikerül megbeszélni a gondjaitokat a pároddal, csak kerüljétek el az ujjal mutogatást. A munkahelyeden is könnyű, laza napokra számíthatsz, így legalább maximálisan fókuszálhatsz önmagadra, és az átváltozásodra.

Skorpió

Ez a hét csillapítja aggodalmaidat, és segít visszanyerni a belső békédet. Itt az idő, rakj rendet az életedben, és szabadulj meg a téged kínzó problémáktól. Ennek hatására nagymértékben javul a hangulatod.  A pozitív kisugárzásod a szerelmi életedre is hatással lesz. Arra jöhettek rá a partnereddel, hogy nem bírtok meglenni egymás nélkül, és szeretnék összeköltözni vagy összeházasodni.

Nyilas

Lassú, és kiegyensúlyozott napok várnak rád Nyilas, ami segít helyesen cselekedni, és ezzel biztosíthatod a sikert. Jobban kell hinned magadban, és tartózkodnod kell attól, hogy mások véleményére figyelj. A legjobb, ha a héten az ösztöneidre hallgatsz! A szerelmi életedben a pozitív, megértő hangulatod átsegít a nehéz helyzeteken, ugyanis a társad gondterhes időszakon mehet keresztül.

Bak

Szenvedélyesen veted bele magadat a hétbe. Kész vagy megoldani a gondjaidat, és keményen dolgozni a sikerért. Megvan benned az erő, amivel napokon belül elérheted kitűzött céljaidat. Emellett új tapasztalatokat szerezhetsz, izgalmas élményekben lehet részed. Nagyon fontossá válik számodra a kedveseddel való viszonyod, ezért mindent megteszel azért, hogy javuljon a kapcsolatotok, és rövid időn belül egy új szintre emeljétek.

Vízöntő

Igencsak meginoghatnak a családi kapcsolataid, miután kiderül, vagy te magad derítesz fényt egy családi titokra, ami meglehetősen felkavar. A legjobb lenne, ha addig nem reagálnál rá, amíg nem ülepszik le a dolog benned. Az sem segít, hogy a napokban egy-két kollégád látványosan pályázik a helyedre, de legalábbis rettentően féltékeny rád, amit már nem tud palástolni. Bármilyen nehéz is: maradj higgadt!

Halak

Minden erőddel azon dolgozol, hogy egyensúlyt vigyél az életedbe, Halak. Ezenfelül a napokban érdemes jobban ráfókuszálnod a céljaidra, mivel egy kis hátszelet biztosítanak a csillagok a terveid megvalósításához.  Az előtted álló hét lehetőséget ad arra, hogy jól érezd magad a szerelmeddel, de előbb tisztáznotok kell bizonyos kérdéseket, amelyek éket verhetnek közétek.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves