Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW LIFE

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén

2024. február 24.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek az élete 180 fokos fordulatot vesz a hétvégén.


A Szűz telihold sorsfordító változásokat hoz magával, és a horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy számíthat is arra, hogy megváltozik az élete a következő napokban:

Szűz

Nem ért meglepetésként, hogy itt vagy, ugye Szűz? Hiszen te vagy ennek a hétvégének a főszereplője. Az elszalasztott lehetőségek a múlté, mivel a hétvégi bolygóállások elhozzák neked az új kezdetet. A kemény munkád és minden erőfeszítésed kifizetődik, ami azt jelenti: végre megvalósul az álmod. Módodban állhat új irányba terelni a sorsodat és olyan életet élhetsz, amilyenre mindig is vágytál.

Nyilas

Van valami, amiről már régen lemondtál. Talán arról, hogy előléptetnek, felfedeznek, összejön az élet vagy rád talál az igazi. Bármi is legyen az a régi vágy, most váratlanul berobbanhat az életedbe és megtörténhet. Hirtelen úgy érezheted, hogy ez a dolog a feje tetejére állítja a világodat, de ne ijedj meg tőle, hiszen ezért dolgoztál keményen, erre vártál. Amint elmúlik a sokkhatás, örülni fogsz a lehetőségnek.

Ikrek

Egy soha vissza nem térő lehetőséget kínálhatnak neked, Ikrek. Ez lehet munkával, utazással, tanulással kapcsolatos vagy talán mind a három egyszerre. Elsőre nagy falatnak tűnhet, de valójában ez az, amire vágytál, és amiben mindig is reménykedtél. Ijesztőnek tűnhet a régi, jól megszokott és biztonságos életedet elcserélni egy teljesen újra, de nagy a tét, és valószínűleg több ilyen alkalom nem fog adódni az életedben vagy csak nagy sokára. Mit döntesz?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves