Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Skorpió telihold 

2023. május 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Skorpió telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Skorpió telihold 
© Shutterstock

A Skorpió telihold bizony nem bánik majd kesztyűs kézzel ezzel a négy csillagjeggyel, de végül még ők is elégedettek lesznek a végeredménnyel.


Május 5-én nemcsak Skorpió telihold lesz, hanem holdfogyatkozás is, ami még intenzívebbé teszi ezt az időszakot. Drámai változások, áttörések, meglepetések, sorszerű fordulatok várnak a zodiákus tagjaira. A legtöbben azt tapasztalhatják, valami véget ér az életükben azért, hogy helyet adhassanak az újnak. Különösen ez a 4 csillagjegy számíthat sorsfordító változásokra:

Ikrek

Minden, amit évek óta elfojtottál magadban, most visszaköszön, Ikrek. A csontvázak kihullnak a szekrényedből. A következő időszakban katartikus élményben lehet részed, mert bár fájdalmas emlékek, és felismerések jönnek elő, valójában ez hozza el a békét, és a szabadságot. Hamarosan teljesen átalakul a gondolkodásod, és vele együtt az életed is.

Szűz

Késztetést fogsz érezni arra Szűz, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Ha vannak rokonaid, barátaid, akikkel az utóbbi időben megromlott a viszonyotok, a következő napokban eldől a sorsuk. Néhányukkal végleg megszakíthatod a kapcsolatot, másokkal a gyógyító beszélgetést követően, megerősödik a köztetek lévő kötelék. Ez a szerelmi életedre is érvényes.

Skorpió

Te vagy ennek a teliholdnak a főszereplője, Skorpió, így legfőképpen téged érnek majd a változások. Minden az önfelfedezéssel kezdődik. Rá fogsz jönni arra, miket rontottál el korábban, min kellene javítanod, és hirtelen mindent tisztán látsz majd magad körül. Ennek hatására kész vagy teljesen új életet kezdeni, és fontolóra veszed a költözést, a munkahely-, vagy szakmaváltást, és a párkapcsolatodat is megváltoztathatod.

Vízöntő

Eddig visszafogott, talán befelé forduló voltál. Csak az elmédben, az álmaidban éltél igazán. Most megjöhet a bátorság, az erő ahhoz, hogy felrúgd az eddigi életedet, és akár nulláról kezdve, de felépítsd az áloméletedet. Kész vagy megváltoztatni a gondolkodásodat, a kapcsolataidat, lényegében mindent ahhoz, hogy szinte újjászülethess. Nem mindig lesz könnyű az odáig vezető út, de megéri kitartanod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves