Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz az Oroszlán telihold

2023. február 05.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia horoszkóp zodiákus 4 csillagjegy sorsfordító Oroszlán telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz az Oroszlán telihold
© Shutterstock

Nem árulunk zsákbamacskát: rendesen összecsapnak a hullámok négy csillagjegy feje felett. Mire lemegy az Oroszlán telihold, vagy a zodiákus legnagyobb győztesei vagy legnagyobb vesztesei lesznek.


A február 5-ei Oroszlán telihold nem cicázik, hanem brutális változásokat idéz elő. A Hold a víz minőségét képviseli, míg az Oroszlán a tüzet. Tűz és víz találkozása egy mindent felkavaró harcot indít el, de hát mi mást várhatnánk a büszke, harcos Oroszlántól, aki mindig többet és jobbat akar? A következő 4 csillagjegy sorsfordító változásra számíthat:

Oroszlán

Nem is volt kérdés Oroszlán, hogy itt szerepelsz, nem igaz? Mégiscsak a te jegyedben történik a telihold. Hát kapaszkodj meg, mert rázós utad lesz! Néhány óra leforgása alatt, komoly nehézségekkel találod szembe magad, és napokon belül 360 fokos fordulatot vehet az életedet. Ha nagy a baj, tedd félre a büszkeségedet, és kérj segítséget! Ne merülj el a süllyedő hajóval együtt!

Szűz

Az Oroszlán Hold belép a titkok és magánügyek zónájába, és tudod, mire számíthatsz, Szűz? Drámára! Családi és párkapcsolati titkok láthatnak napvilágot, amik lesokkolnak, de a te féltve őrzött titkaidra is fény derülhet. Válságos időszakon mehet át a párkapcsolatod, hirtelen azt érezheted, romokban hever a magánéletedet. De el fog jönni a pont, amikor fordulhat a kocka, és mindent helyrehozhattok. Ha akarjátok!

Skorpió

Régóta dolgozol már a sikerért, az előléptetésért, az álmaid munkájáért. Jó hírünk van számodra Skorpió: végre célba érsz! Megkapod, amire vágysz, és akár vezető beosztásba is kerülhetsz. De a siker nem lesz teljesen édes, és keserű szájízt hagyhat maga után. Rengeteg felelőséggel jár az új munka, sok időt is elvesz, és meglehet, emiatt összetűzésbe kerülsz a  családoddal vagy a pároddal. Ha ügyes vagy, elsimítod a dolgot, de ha nem jársz szerencsével: az egyiket elveszíted.

Bak

Mostanában csakúgy ragyogni fogsz, Bak! Sokkal jobban élvezed a reflektorfényt, mint azt korábban hitted volna. Meg is nyílik előtted egy olyan új, amire korábban soha nem léptél volna, de most kacérkodni kezdesz azzal, hogy olyan pályát válassz, ahol te vagy a középpontban. Ennek köszönhetően mágnesként vonzod az ellenkező nemet, és talán egy bevállalós, bulis este után úgy dönthetsz, belemész egy kalandba, amit bizony megbánhatsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves