Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Rák telihold

2023. január 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus 4 csillagjegy rák telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Rák telihold
© Shutterstock

Az év első teliholdja nagyot fog szólni négy csillagjegy életében, akik sorsfordító változásokra számíthatnak.


A január 6-ai telihold a Rákban vágyat ébreszt benned az érzelmi szükségleteid kielégítése iránt. Ezenfelül a Rák és a Hold is felelős a megérzésekért, ezért különösen érdemes a telihold környékén odafigyelni arra, amit az intuíciód súg, mert előnyös döntéseket hozhatsz! Viszont a Merkúr és a Mars retrográd heves érzelmi viharokat idézhetnek elő. Ennek a 4 csillagjegynek kell sorsfordító változásokra számítania a telihold idején:

Rák

A jegyedben bekövetkező telihold miatt extra érzékeny leszel. Éppen ezért heves érzelmi kitöréseket tapasztalhatsz, és mindent kimondasz, amit gondolsz vagy érzel. Ennek eredményeként egyesekkel megerősödik a viszonyod, másokkal viszont véget ér. Ezenfelül valaki visszatér a múltadból, hogy meggyógyítsátok a kapcsolatotokat és mindent elölről kezdjetek. Ha az egyedülállók bevallják érzéseiket a kiszemeltjüknek, a napokban új kapcsolat veheti kezdetét.

Mérleg

Fenekestül felfordul az életed, Mérleg. Váratlanul történik valami az életedben, ami hatalmas feszültséget okoz. Olyan érzésed van, mintha kihúznák a lábad alól a talajt. Egy ajtó bezárul, és ez megrémít. Bár nehezen hiszed el, de valójában ez jó dolog, mert így egészen új életet kezdhetsz, és egy sokkal szebb jövő vár rád. Hidd el, a  sors tudja, mi a jó neked és éppen afelé terel.

Skorpió

Hirtelen gyökeres változások mennek végbe az életedben Skorpió, és nagyon nem látod a végét, ez pedig megijeszt téged. A legjobb, ha nem teszel semmit, csak hagyod, hogy a  sors elvégezze a dolgát. Megváltozhatnak a körülményeid, a kapcsolataid, de még a gondolkodásmódod is. Ne felejtsd el: amik történnek veled, az nem büntetés, hanem áldás, és nemsokára te is így látod majd.

Halak

Ez a telihold mindent elsöprő szerelmet hoz. Készen állsz arra Halak, hogy komollyá tedd a kapcsolatodat, és ezt a párod tudomására is hozod. Jöhet az  esküvő vagy a családalapítás, nyíltan vállalod a vágyaidat. Ennek szellemében romantikus és  szenvedélyes napokra számíthatsz. Az egyedülállóknak sem lesz okuk a szomorkodásra, mert megismernek valakit, aki azonnal rabul ejti a szívüket. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves