Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

POTYAPÉNZ

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén

2023. augusztus 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Emlékezetesre sikerül augusztus első hétvégéje ennek a három csillagjegynek, mivel nem várt pénzösszeg ütheti a markukat.


A horoszkóp szerint igazán szerencsésnek érezheti magát ez a 3 csillagjegy, hiszen potyapénzre tesznek szert, és ez a zodiákus két tagját hatalmas meglepetésként éri, mivel egészen váratlan forrásból juthatnak hozzá. Mutatjuk a hétvége mázlistáit!

Kos

Amennyiben saját vállalkozásod van, esetleg a vendéglátóiparban dolgozol, készülj Kos, mert jelentős profitra vagy zsíros borravalóra tehetsz szert. El se akarod hinni, hogy ezen a hétvégén jóformán dől hozzád a pénz. Légy hálás a szerencsédért, és akármilyen nagy is legyen a kísértés, próbálj meg valamennyit félretenni, és ne szórd el az összes plusz bevételedet. Gondolj a jövőre is!

Skorpió

Talán már lemondtál arról, hogy eladd az méregdrága ruhádat, amit csak egyszer vettél fel, vagy a padláson talált értékes festményt, erre mi történik? Valaki hajlandó megszabadítani tőle a hétvégén, és ezáltal plusz bevételhez juttathat. Ugyanez a helyzet abban az esetben is, ha már elengedted azt, hogy visszakapd egy barátodtól vagy rokonodtól a kölcsön adott pénzt. Látod Skorpió, érhetnek még meglepetések!

Vízöntő

Megéri most odafigyelni a megérzéseidre, kedves Vízöntő, ugyanis pénzhez juthatsz a segítségükkel! Talán végre sikerül eltalálnod a nyerő számokat, vagy erőst késztetést érzel arra, hogy kerülő úton sétálj haza, és egy kallódó bankót találsz. Még ha őrültségnek is tűnik, megéri hallgatnod az erőteljes intuícióidra, ugyanis jó időben lehetsz jó helyen ahhoz, hogy egy kis költőpénzt találj.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves