Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akire óriási meglepetés vár a hétvégén

2022. augusztus 20.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia meglepetés zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire óriási meglepetés vár a hétvégén
© Shutterstock

Van három csillagjegy, akik gyanútlanul élik napjaikat, és nem számítanak arra, milyen nagy örömök, és meglepetések várnak rájuk a hétvégén. Tudd meg, hogy te is „áldozatok” között vagy-e!


A Mars az Ikrek jegyébe lépve segít kifejezni a vágyainkat, és erőt ad terveink, ötleteink megvalósításához. Ugyanakkor ez a párosítás forró, és szenvedélyes napokat is ígér. Viszont a Hold is belép az Ikrek jegyébe, ami előrevetíti, hogy szórakoztató, izgalmas időszak vár ránk: mi több meglepetésekkel teli. Most tényleg igaz: bármi megtörténhet. Ezt hamarosan 3 csillagjegy különösen tapasztalni fogja, mivel elképesztő meglepetésekben lesz részük:

Kos

Minden bizonytalanságod, aggodalmad elszáll, és felváltja őket a bátorság, a tetterő. Nem vicc Kos, már a hétvégén gyökerestül megváltozhat életed. Erőfeszítéseidnek hála, megvalósíthatod egy nagy vágyadat, összejöhet az, amiről az utóbbi időben annyit álmodoztál.  Sőt, olyan is lesz, aki egy közeli ismerősének köszönhetően megkaphatja álmai munkáját. Ha mindez nem lenne elég, olyan befolyásos embereket ismerhetsz meg, akik további lehetőségekkel kecsegtetnek. El se akarod hinni, hogy ennyire szerencsés leszel a következő napokban. Végre minden vágyadat ezüsttálcán kínálja a sors.

Ikrek

Talán neked is feltűnt Ikrek, mintha kicsit minden rólad szólna odafent az égen. Nos, jól látod, és ezt azt jelenti: fordulatos, hajmeresztő napok várnak rád. Kalandból és izgalomból nem lesz hiány. Jó néhány új élményben lesz részed, és több dolog is kipipálásra kerülhet a bakancslistádról. Egyszerűen azt veszed észre: sorra kapod a meghívásokat, olyan váratlan események történnek, amelyek lehetőséget adnak megvalósítani az álmaidat, a vágyaidat. Amennyiben egyedülálló vagy, két etap között még az igazit is megismerheted!

Bak

A napokban úgy alakulnak az események - gyorsan és váratlanul -, hogy elmondhasd magadról: ott tartasz, ahol lenni szeretnél. Meglehet, hirtelen felajánlják álmaid munkáját, a partnered megkéri a kezedet, de talán már a gólya is úton van felétek.  Több olyan kellemes élményben is lesz részed, amire talán még e sorokat olvasva, nem is gondolnál. Éppen ettől válik olyan varázslatossá számodra a hétvége, mert a sors elkényeztet az ajándékaival, akár olyanokkal, amelyekről nem is tudtad, hogy vágysz rá.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves