Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek hatalmas boldogságot hoz a hétvége

2023. március 18.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek hatalmas boldogságot hoz a hétvége
© Shutterstock

Óriási örömöt hoz ez a hétvége három csillagjegy számára, és az események hatására nemcsak boldogok lesznek, hanem az egész életük is megváltozhat.


A Hold a Vízöntőben jár, ami izgalmat, szórakozást csempész a zodiákus tagjainak életébe, mi több: elképesztő kalandokat ígér, különösen 3 csillagjegynek, akiknek megvalósulhat az álmuk.

Kos

Örömteli híreket kaphatsz, kedves Kos, méghozzá olyanokat, amik hatással lesznek a szerelmi életedre. Lehetséges, hogy hozzájutsz egy nagyobb összeghez - esetleg a párod - , ami véget vethet az anyagi gondjaidnak, vagy végre lesz elég pénzetek a szerelmeddel az álomnyaralásra, esetleg az álomotthon megvásárlására. A váratlan pénznek köszönhetően új ajtók nyílnak meg előtted, és közelebb kerülhetsz az álmod megvalósításához.

Bika

Nem várt forrásokból váratlanul pénz üti a markodat. Talán egy korábbi befektetésed érik be, de az is lehet, hogy nyeremény formájában jutsz hozzá. A plusz bevételnek köszönhetően megoldódnak az anyagi gondjaid, vagy pedig végre megveheted magadnak azt, amire régóta vágysz. Sőt, még a szeretteidnek is lesz miből örömöt szerezned, márpedig ha a családod boldog, akkor te is.

Vízöntő

A jegyedben járó Hold olyan lehetőséget hoz, aminek a segítségével megvalósítod a vágyaidat. Most, hogy a Szaturnusz elhagyta a jegyedet, több ajtó is megnyílik előtted. De nemcsak az álmod válik valóra: megéri elfogadni a barátoktól kapott meghívást, mert egy sorsszerű találkozás vár rád. Bárhová is menj, nagy esélye vannak annak, hogy ott ismered meg azt a különleges személyt, aki pont olyan olyan lesz, mintha az álmaidból lépett volna ki.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves