Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Férfi vagy női lábat látsz a képen? Izgalmas dologról árulkodik

2022. július 30.

1 perc olvasás

kommunikáció mit veszel észre személyiség teszt kommunikációs stílus
Férfi vagy női lábat látsz a képen? Izgalmas dologról árulkodik
© The Sun

Ez a fekete-fehér optikai illúzió elárulja, hogy mennyire vagy szókimondó. Derítsd ki most!


A kommunikáció nélkülözhetetlen része az életünknek, és az sem mindegy, hogy milyen módon fejezzük ki magunkat szóban. Az alábbi optikai illúzió segít kideríteni, hogy mennyire jól társalogsz az emberekkel.

Nézd meg a képet és jegyezd meg, hogy mit veszel észre rajta először: a férfi lábakat, a női lábakat, netán egyszerre a kettőt? Mindegyik egy-egy különböző kommunikációs stílusról árulkodik.

Fotó: The Sun

Férfi láb

A közvetlen kommunikáció híve vagy: nem szoktál köntörfalazni, mindig kimondod, amit gondolsz, legyen szó régi barátokról vagy új ismeretségekről. Az érzéseidről is őszintén tudsz beszélni, akár jók, akár rosszak. Bár ez alapvetően jó tulajdonság, tartsd szem előtt, hogy mások számára ez nem mindig egyszerű.

Női láb

Mindig alaposan átgondolod a szavaidat, mielőtt azok elhagynák a szádat. Általában eltart egy darabig, mire szavakba tudod önteni a gondolataidat és az érzéseidet, hiszen először magadban dolgozod fel őket. Az analizálás közben ráadásul előfordul, hogy ellentmondásba keveredsz önmagaddal.

Mindkettő

Ha a női és a férfi lábakat is egyszerre látod a képen, az arra utal, hogy gondolkodás nélkül kimondod, ami az eszedbe jut. Határozott véleménnyel vagy a világ dolgairól, és nem félsz ezt hangoztatni. Veled beszélgetni igazi érzelmi hullámvasút lehet, ezért néha nem árt, ha féken tartod a nyelved és átgondolod, amit mondani szeretnél.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves