Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Telihold

Erre a 4 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással a júliusi telihold

2022. július 12.

3 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp holdhoroszkóp telihold hatása
Erre a 4 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással a júliusi telihold
© Shutterstock

Július 13-án este telihold ragyogja be az éjszakai égboltot, ami több csillagjegy életére is meghatározó hatással lehet. Mutatjuk, kiknek érdemes felkészülniük rá! 


Ahogy a telihold éteri fényével beragyogja a sötét éjszakát, úgy járja át ereje a belső énünket is. Felkavarja az állóvizet, cselekvésre késztet, felizzítja az érzelmeket és fontos dolgokra világít rá.

Az idén július 13-án érkező telihold különösen négy csillagjegy számára tartogat fontos történéseket – mutatjuk, melyek ezek! 

Kos

Itt az idő, hogy belépj a reflektorfénybe, Kos! A telihold alkalmával olyan híreket hozhatsz nyilvánosságra, ami után az egész világ, de legalábbis a környezeted mindenképp rólad beszél majd. A fényesen ragyogó telihold a hírnevedre világít rá erőteljesen – így számodra is világossá válhat, hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat. Kiélvezed a sikert és a tekintélyt vagy épp ellenkezőleg, visszariadsz a rád irányuló figyelemtől, és hagyod, hogy a kollégáid arassák le a babérokat? Ne félj saját magad előtérbe helyezni, különben honnan tudhatnák meg mások, hogy mi minden lakozik benned? 

Rák

Jelentős változások vannak kibontakozódban most az életedben. A telihold a Rákok életében elsősorban a párkapcsolatokra lesz kiemelkedő hatással – a figyelmed az emberi kapcsolatokra irányul, legyen szó szerelemről, barátokról, családról vagy éppen üzleti partnerekről. A dolgok most könnyen komolyabbra fordulhatnak, de ahhoz, hogy olyan kapcsolatokat alakíthass ki, amilyenekre mindig is vágytál, ki kell törnöd a mérgező minták csapdájából. Ha valami nem működik, ne hagyd figyelmen kívül ezt az érzést! Ugyanígy, ha a szíved azt súgja, hogy valami helyesnek tűnik, ne hagyd, hogy a félelem és a bizonytalanság visszatartson tőle.  

Mérleg

Valóságos tornádóként kavarja fel az állóvizet a júliusi telihold a Mérleg életében. Arra kényszerít, hogy szembenézz a valósággal és mindazzal, ami a magánéletedben zajlik. Ha már túlnőtted a jelenlegi körülményeidet, ez a telihold lehet az, ami arra kényszerít, hogy végre új lakásba költözz, vagy elvégezd a régóta esedékes tavaszi nagytakarítást. Az otthon meghúzódó konfliktusok és sérelmek közepette most végre eljött az idő, hogy kimondd az igazadat. Ne feledd: a gyökereid arra hivatottak, hogy támogassák a növekedésedet, ezért a rothadó részeket ki kell gyomlálni. 

Bak

Ki is vagy te valójában? Itt a remek alkalom, hogy mélyebben is elgondolkodj ezen a kérdésen, mert a telihold az identitásodra és az érvényesülésedre fókuszálja most a figyelmedet. Ha olyasvalakinek tetteted magad, aki valójában nem te vagy, csak azért, hogy valaki mást boldoggá tegyél, azzal nem szolgálod a saját fejlődésedet. Bátran nyilvánítsd ki a véleményedet és az igényeidet, ha ez nem tetszik valakinek, az az ő problémája, nem a tiéd! Ne feledd, az önmegvalósítás felé vezető úton járva a túl sok megállótól csak elveszettnek érzed majd magad. Ahelyett, hogy hagynád, hogy valaki más mondja meg neked, ki vagy és merre tartasz, inkább hangolódj rá a saját frekvenciádra, mert a belső iránytűd pontosan tudja, merre kell tovább haladnod.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves