Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki pénzhez jut a hétvégén

2022. augusztus 13.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénz
3 csillagjegy, aki pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Különleges hétvége elé néz három csillagjegy, mivel nem várt pénz hullik az ölükbe. Mutatjuk a szerencséseket!


A Mars és a Plútó együttállása elősegíti a pozitív változásokat. Ez az erős bolygókonstelláció segíti terveink megvalósítását, a problémák megoldását, támogatja az egyensúly megteremtését. Kedvező időszakot ígér a hétvégére az anyagiak terén is, ami azt jelenti, hogy a szerencsésebbek potya pénzhez juthatnak. 3 csillagjegy pedig kifejezetten mázlistának érezheti magát, mert nem kevés bevétellel lehetnek gazdagabbak:

Bika

Pozitív változásokra számíthatsz a pénzügyek terén, kedves Bika. Valószínűleg olyan híreket kapsz, amelyek azt engedik sejtetni: hamarosan pénzeső söpör végig az életeden. De az is lehet, már a hétvégén kifizetésre kerül a befektetésed vagy sikerül eladnod azt, amitől annyira megszerettél volna szabadulni. A vállalkozók, és bárki, aki üzlettel foglalkozik, tarthatja a markát a hétvégén, mert nem várt bevételhez jut. Sőt, egyesek számára  újabb lehetőségek kínálkoznak arra, hogy még több pénzt szezzenek.

Ikrek

Fordul a kocka a szerencsédben, valamint a pénzügyek terén. A karriered egy csapásra megváltozhat, és előléptethetnek, megemelhetik a fizetésedet. Az is lehet, máshol kínálnak egy előnyösebb állást. Bárhogy is legyen, most nincs az az összeg, amit ne adnának meg neked. Ha üzlettel foglalkozol, akkor se feledkezz meg erről! Könnyűszerrel juthatsz most többletpénzhez, mivel a csillagok a te pártodat fogják. Nyugodtan emelj árat, ha vállalkozó vagy: meg fogják adni, amit kérsz!

Vízöntő

Az elkövetkezendő időszakban megduplázódhatnak, de akár meg is triplázódhatnak a bevételeid. Elképesztően szerencsés napok elé nézel. Sorra jönnek be a megtakarításaid, a befektetéseid, ha pedig üzlettel foglalkozol, elképesztő sikereket érhetsz el. Bármihez is nyúlsz most, abból plusz jövedelem származik. A napokban még a legváratlanabb helyekről is pénzt kaphatsz, de akár olyan forrásokból, amelyekről mondhatni megfeledkeztél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves