Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOSSZÚ HÉTVÉGE

3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hosszú hétvégén

2023. április 07.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia húsvét zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hosszú hétvégén
© Shutterstock

Ez lehet három csillagjegy életének legemlékezetesebb hosszú hétvégéje. Olyan meglepetések érik őket, amikre valószínűleg nincsenek felkészülve!


Nem akármilyen húsvéti ünnepekben lesz része 3 csillagjegynek: emlékezetes és élvezetes napok várnak rájuk. Mutatjuk a szerencséseket, akikre óriási meglepetések leselkednek:

Oroszlán

A napokban rád mosolyog szerencse, Oroszlán. Talán egy húsvéti nyereményjátéknak köszönhetően, pénz, vagy akár különböző tárgyi ajándékok ütik a markodat. A következő napokban folyamatosan érnek majd kisebb-nagyobb meglepetések, el sem akarod majd hinni, hogy tényleg lehetsz ilyen mázlista. Élvezd a jó sorsodat, és ha teheted, oszd meg a szeretteiddel!

Szűz

Amennyiben egyedülálló Szűz vagy, egy baráti kapcsolatod hirtelen új irányt vesz. Rá kell döbbenned: már nemcsak baráti szeretetet érzel, hanem annál jóval többet. De talán még megdöbbentőbb számodra az, hogy az érzés kölcsönös. A párban élőket is éri majd meglepetés, mivel váratlanul komolyra fordulhat a kapcsolatuk, és akár egy romantikus lánykérésére is sor kerülhet húsvét alkalmából.

Skorpió

Egy barátod unszolására, valami új dolgot próbálsz ki a hétvégén, és az derülhet ki: született tehetséged van hozzá, és nemcsak magadat, hanem a környezeted is megleped. Ezzel mindjárt új irányt is vesz az életed. Nagyon megtetszik ez az új terület, és az lesz a nagy álmod, hogy főállásban foglalkozhass vele. A lelked mélyén azt érzed, megtaláltad azt, ami eddig hiányzott az életedből.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves