Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akire mesés hétvége vár

2022. július 16.

3 perc olvasás

ELLE

horoszkóp zodiákus ezotéria asztrológia 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire mesés hétvége vár
© Shutterstock

Ezen a hétvégén több olyan beszélgetésre kerül sor, ami kellemes meglepetésekkel és jelentős eredményekkel szolgálhat. 3 csillagjegynek pedig forrón ajánlott hangot adni a vágyának!


következő napokban gyógyító, építő beszélgetésekre kerül sor, amelyek előrébb lendítik a kapcsolatokat, a célokat, és nem mindennapi örömmel szolgálgatnak. 3 csillagjegynek érdemes szóba öntenie a vágyát, ugyanis a környezete nyitott arra, hogy teljesítse a kívánságát. Mutatjuk azokat, akikre különösen kellemes és örömteli hétvége vár:

KOS

Fontos beszélgetésekben lesz részed a hétvégén, Kos. Elősegítik a kapcsolataid gyógyulását, a céljaid megvalósítását. Rengeteg támogatást, és szeretetet fogsz kapni, még olyanoktól is, akiktől a legkevésbé várnád. Sőt, még izgalmas híreket is hallhatsz!  Minden életterületeden általános fellendülés várható. A napokban csakúgy szóráják a csillagok az áldásaikat. Problémákat oldasz meg, és sorra valósítod meg a kisebb-nagyobb vágyaidat. A munkával és a szerelmi élettel kapcsolatos beszélgetések különösen gyümölcsözőek lesznek: közelebb vihetnek a titkos vágyaidhoz. Egyszóval, minden kedvezően alakul most körülötted!

SZŰZ

Nagyon jó híreket kaphatsz Szűz, amelyek egész hétvégére feldobnak! Meglehet, a barátaidtól hallod őket, de annyi bizonyos: nekik is lényeges mondandójuk lesz számodra. Ráadásul sikerül megoldanod egy régóta húzódó problémát. Mi több: azt veheted észre, amiben mélyen hiszel, hogy sikerülhet, sőt, egyenesen kívánod, az varázsütésre megvalósul! Próbáld meg ezt tudatosan csinálni! Ennek köszönhetően vagy sem, de fellendül a párkapcsolatod,  romantika és meghittség járja át a viszonyotokat, valamint újabb lépést tehettek a jövő felé, amit megálmodtál magadnak. Annyira csodálatosan alakul a hétvégéd, hogy el sem akarod hinni: mindez igenis veled történik!

VÍZÖNTŐ

Élménygazdag, pörgős  hétvége elé nézel, Vízöntő. Nem sokat fogsz pihenni, mert zsúfolásig tömted – vagy még eztán fogod – a napjaidat. A programok között számos olyan tevékenység is szerepel, ami elősegíti a testi-lelki feltöltődésedet. Minél jobban érzed magad, annál nagyszerűbb dolgok történnek veled!  Új és izgalmas ötletek merülnek fel benned, és rövid időn belül találsz partnereket a megvalósításukhoz. Hallgass a megérzéseidre, mert valamiképp segíthet abban, hogy egy kis plusz pénzre tegyél szert vagy más kellemes meglepetéssel gazdagíthat téged. Még azt is megsúghatja az intuíciód, miként érhetnél el előrelépést a munkahelyeden!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves