Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek az élete megváltozik hétfőre

2023. február 12.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy sorsfordító
3 csillagjegy, akinek az élete megváltozik hétfőre
© Shutterstock

A hétvégi bolygóállások kíméletlenül felrázzák három csillagjegy életét, és szinte semmit sem hagynak a régiben. Egy új fejezet küszöbén állnak!


Február 11-én a Vízöntő belép a Merkúrba, ami egy sor esemény indíthat el, amivel új alapokra helyezhetjük a kapcsolatainkat, és az életünket. Hirtelen azt érezhetjük, bármire képesek vagyunk, ezért nem árt az első néhány napban csak tervezni, semmint cselekedni. Ráadásul épp szombaton lép át a Hold a Mérlegből a Skorpióba, ami szintén intenzív változásokat idéz elő, különösen a következő 3 csillagjegynél, akiknek az élete nagymértékben változhat hétfőre.

Szűz

A következő napokban folytatod, amit mindig, Szűz: azt nézed, hogy másoknak legyen jó. Ám egyre inkább fogy a türelmed, és feszültebb leszel, mígnem eléred a robbanási pontodat. Történik valami, ami az utolsó csepp lesz a pohárban, és onnantól kezdve nem fogod vissza magad. Nemcsak kiosztod a környezetedet, de valami olyasmit tehetsz vagy mondhatsz, amit megbánhatsz, és már nem lehet visszacsinálni. Úgy érezheted, elvesztetted önmagadat, a biztos alapjaidat, de ez valahol normális, hiszen mindent leromboltál magad körül, és újra kell építened az életedet.

Bak

Az utóbbi időben a sors egy bizonyos irányba terel téged, Bak. Talán egy kapcsolat, munka vagy a költözés felé. Érzed, hogy az a jó út, és meg kellene lépned, de eddig nem merted. Most viszont olyan löketet kaphatsz az univerzumtól, ami végérvényesen elindít téged az úton. Bár félve, bizalmatlanul teszed meg az első lépéseket, de végül élvezni fogod, és rájössz: sokkal jobb lesz így neked! Ez azt is jelenti: új kapcsolat kezdődhet el - vagy ér véget -, és talán a felmondásodat is megírtad, hogy hétfőn végre belevághass az álommunkába!

Vízöntő

Egyre csak azt érzed Vízöntő, hogy nem tart sehova az életed, és azonnali változásokra vágysz. Fokozatosan feszít téged ez az érzés, és odáig juttathat, hogy válaszokat akarsz majd kicsikarni a partneredből, vagy még inkább tetteket. Sőt, akár ultimátumot adhatsz neki. Ennek fényében vagy megerősödik a kapcsolatotok hétfőre és tervezhetitek az esküvőt, vagy szakítással végződik a viszonyotok. Más Vízöntők annyira nem bírhatják tovább a jelenlegi helyzetüket, hogy mindent felrúgnak maguk körül, és külföldre költöznek az új élet reményében.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves