Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. október 3-9.: A Rák találkozik egy gyerekkori barátjával, a Szűz egyik rokonának állapota aggodalomra ad okot

2022. október 02.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. október 3-9.: A Rák találkozik egy gyerekkori barátjával, a Szűz egyik rokonának állapota aggodalomra ad okot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten több csillagjegy is népszerűségre tesz szert, és ez lehet a kulcs a sikerükhöz. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Feszülten telnek a napjaid, és ez hatással lesz a szerelmi életedre is, de ne a partnereden verd le a port. Más egyéb problémák is felmerülnek a hét folyamán, amelyeket őszinte beszélgetéssel megoldhattok. Viszont, a hét vége felé új lehetőségek nyílnak meg előtted a munkahelyeden. A következő napokban több opció is kínálkozik arra, hogy változtass mindazon, amivel elégedetlen vagy.

Bika

Ezen a héten az árral szemben úszol, Bika, mert nem akarsz tudomást venni bizonyos dolgokról, és makacsul ragaszkodsz a jól bevált módszereidhez. A szerelmi életedben nincs miért aggódnod, meghitt és idillikus napok várnak rád a kedveseddel. A munkahelyeden pozitív hét elé nézel, annak ellenére, hogy a feladataidban vagy a munkakörödben változások várhatók.

Ikrek

Ha sikerre vágysz, őszintének kell lenned magaddal, és mély önreflexiót gyakorolnod. Csak így teheted meg a szükséges lépéseket a vágyott élet kialakításához. A szerelmi életedben a dolgok jobbra fordulhatnak, ha komoly erőfeszítéseket teszel. Hagyd magad mögött a múltat, és mondd el a partnerednek, hogy mire vágysz! A munkahelyeden pozitív fejlemények várhatók, és váratlan pénz áll a házhoz a héten.

Rák

A napokban a családodra fordítod az energiádat. Szükség van rád, mivel bizonyos problémákat csak te tudsz megoldani. Viszont egyes párban élők mostanában úgy dönthetnek úgy: ideje családot alapítaniuk. Ami még örömtelivé teszi a hetet, hogy egy rég nem látott (esetleg gyerekkori) barátokkal vagy rokonokkal találkozol. Ráadásul ez a hét ideális lehetőséget kínál arra, hogy megcsillogtasd képességeidet, tudásodat a főnököd előtt!

Oroszlán

A héten izgalmas társasági összejövetelekben lesz részed. Amennyiben szeretnél valakit meggyőzni egy tervedet illetően, most könnyen a pártodra állíthatod, és ha ez munkával kapcsolatos, akkor kimagasló sikert érhetsz el. De a munkahelyeden légy óvatos Oroszlán, mert valaki ellened áskálódik. Ugyanakkor sokat dob majd a hangulatodon a szerelmed, akivel forró estéket tölthetsz el.

Szűz

A napokban aggodalomra ad okot az egyik szeretted egészségi állapota. Emiatt egész héten stresszes lehetsz, de ne a párodon vezesd le a feszültséget, aki igyekszik majd jókedvre deríteni téged. A munkahelyeden egyre népszerűbb leszel, és ennek köszönhetően nemcsak a kollégákkal javul a kapcsolatod, hanem a főnökeid is felfedezhetnek, és hamarabb előléptetnek, mint gondolnád.

Mérleg

A hét elején örömteli családi programok vagy izgalmas randik várnak rád, Mérleg. Egyesek a kollégáikkal kerülhetnek közelebbi viszonyba azáltal, hogy munka után beülnek valahova még beszélgetni. Bárhová is mész, mindenkit felvillanyozol. Egyre többen mutatják ki irántad való szeretetüket, és népszerűbbé válhatsz a munkahelyeden is. A napokban jelet kapsz a sorstól, és azt üzeni: jó úton jársz!

Skorpió

A nehéz családi problémák a hét elején megoldódhatnak. Azután jönnek az anyagi és munkahelyi gondok, és kis segítséggel, de azok is megoldódnak. A napokban segítséget kell nyújtanod az egyik szerettednek is, aki nehéz időszakon megy keresztül. A mindennapi gondok távolságot idézhettek elő közted és partnered között. A hét vége felé dolgoznod kellene a távolság legyőzésén. Szervezz egy romantikus hétvégét kettőtöknek!

Nyilas

Az elköteleződés bármilyen formája korábban ijesztőnek tűnt, most azonban néhány fejlemény miatt nyitottá válsz rá. Elkezded fontolóra venni életed következő lépését, valószínűleg a házasságot, a családalapítást vagy egy karrierrel kapcsolatos döntést. Itt a változás szele, és gyökerestül megváltozhat az életed. De semmibe se rohanj bele fejvesztve, előbb mindent alaposan gondolj át!

Bak

Itt a lehetőség kedves Bak, vedd kezedbe az irányítást és alakítsd úgy az életedet, ahogy neked tetszik! A szerelmi életed is kedvezően alakul, és több alkalnad is lesz beszélni a szerelemeddel a problémáidról! A munkahelyeden átszervezések várhatók, de ne aggódj, mert te jól fogsz járni velük! Hirtelen felgyorsulnak a dolgok körülötted, úgyhogy csipkedned kell magad, ha nem akarsz lemaradni!

Vízöntő

Fontos döntéseket hozol, és merész lépéseket teszel a héten. Fordulj olyan emberekhez, akikben megbízol, és kérd ki a tanácsukat, ha szeretnél biztosra menni. Néhány befolyásos barát vagy ismerős segítségével, elérheted a célodat vagy előnyösebb helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden, ahol egyébként is nem várt népszerűségre teszel szert, aminek oka a kedvességedben vagy a segítőkészségedben keresendő.

Halak

Úgy tűnik, ez a hét nem a legjobb számodra, Halak. Őszintének kell lenned magadhoz, és reálisan kell gondolkodnod, hogy olyan döntéseket hozhass, amelyek meghatározzák a jövődet. Ha ez megnyugtat, van valaki a környezetedben, aki segíthet jó döntéseket hozni. A szerelmi életedet tekintve tökéletes ez a hét ahhoz, hogy rendbe tedd a kapcsolatodat. A munkahelyeden csütörtök-péntek magasságában váratlanul a középpontba kerülhetsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves