Quantcast

Saweetie

„Törjük meg a status quót, hogy önmagunk jobb változatává váljunk”

„Törjük meg a status quót, hogy önmagunk jobb változatává váljunk”
© Gareth Cattermole - MTV/Getty Images for MTV

Saweetie az új M.A.C kampányáról, a Cherrel való közös munkáról és a magabiztosságra vonatkozó tippekről mesélt.

Nőként a modern társadalomban nehéz lehet megtalálni a helyünket, és kialakítani azt az önbizalmat, amire szükségünk van ahhoz, hogy felvállaljuk a mindennapi kihívásokat, legyenek azok kisebbek vagy nagyobbak, legyenek azok a munkával, a magánélettel vagy akár a sminkeléssel kapcsolatosak.

A M.A.C Cosmetics Challenge Accepted kampánya a saját teljesítményünk határtalanságára világít rá. Ki más lehetne jobb példaképe ennek a kampánynak, mint a rapper Saweetie és maga az ikon, Cher. A nők, akik sosem nyugszanak bele, és mindenkit arra bátorítanak, hogy önmaguk legjobb változatai legyenek. Saweetie-vel beszélgettünk a kampányról, a Cherrel való közös munkáról, és hogy hogyan marad magabiztos a kihívásokkal teli időkben is.

Hogyan jellemeznéd a Challenge Accepted kampányt?

Saweetie: Úgy érzem, nőként folyamatosan megmondják nekünk, hogy mit tehetünk, hogyan legyünk tökéletesek. Rengeteg minden kell ahhoz, hogy szépek legyünk. De nagyon fontos, hogy a pillanatban érezzük jól magunkat, nem is csak az életünkben, hanem egy pillanatban. Segítsük egymást, hogy egyszerűen csak legyünk boldogok azzal, akik abban a pillanatban vagyunk. És ez a pillanat végül szokássá válik. És ez a szokás aztán lelkiállapottá válik.

Mi vonzott a Challenge Accepted kampányban?  

S: Szeretek olyan márkákkal együttműködni, amelyek jobb emberré tesznek minket. Emberként úgy érzem, hogy valami vagy inspiráló vagy nem vagy az. Szeretem az olyan helyzeteket, amelyek egyaránt kihívást jelentenek férfiaknak, nőknek, mindenkinek, hogy megtörjük a status quót és önmagunk jobb változatává váljunk. Ha ez a cél, én ezt támogatom.

Nem ez az első együttműködésed, ennek ellenére nem izgultál a márkával való közös munka miatt? 

S: Izgatott voltam, amikor felhívtak, hogy szeretnének velem dolgozni. Úgy éreztem, hálás vagyok, hogy velük dolgozhatok. Mindenkinek, akivel eddig dolgoztam, megvan ez a hozzáállása, hogy bármit meg tudunk csinálni, és nagyon jól fogjuk érezni magunkat, és a lehető legjobb munkát fogjuk kiadni. Nagyszerű csapat, akikkel jól együtt lehet dolgozni.

Milyen volt Cherrel dolgozni? Hogyan inspirált téged? 

S: Cher nagyon szórakoztató. Volt egy pillanat, amikor elmesélte nekem azokat a dolgokat, amelyek az útja során történtek, és amelyek jobbá tették őt - sok kihívással nézett szembe, és legyőzte őket. Ez tényleg felnyitotta a szemem, és arra inspirált, hogy ne csak folytassam, hanem tudjam, mit csinálok, mi a célom, mik a szándékaim. Szóval, ő nagyszerű. Tele van bölcsességgel.

Nagyon nyíltan beszélsz arról, hogy mit akarsz – honnan szerezted ezt a magabiztosságot? 

S: Az önbizalomra úgy tettem szert, hogy nem volt önbizalmam. Ez egy utazás volt számomra, hogy megismerjem önmagam. Meg kell ismernem a gyengeségeimet, az erősségeimet, majd megpróbáltam erősíteni a gyengeségeimet. Az önbizalmam abból fakad, hogy bővítem az ismereteimet magamról és a világról. Néztem egy videót, amiben azt mondták, hogy azok az emberek, akik magabiztosabbak, jobban ismerik a világot - megismerik önmagukat, tudják, mi a céljuk, mi a szándékuk. Úgy érzem, hogy a tudás hiánya olyan, mint egy kérdőjel önmagadban. Ha egyszer ezeket a kérdőjeleket belülről feloldod, az önbizalmad megnő. 

Hogyan kezeled a kihívásokat, amelyekkel szembesülsz? 

S: Fontos, hogy kezelem őket. Mert ha csak megpróbálod elrejteni őket, akkor is ott vannak, és ha nem foglalkozol velük, akkor csak rosszabb lesz, elfertőződik. Tehát amikor olyan dolgokat kell tennem, amelyeket nem szeretek vagy kihívást jelentenek, megpróbálom kezelni, különösen, ha személyes helyzetről van szó. Mindannyiunknak megvannak a saját belső csatáink, amelyekkel szembe kell néznünk, ezért megpróbálom a lehető leggyorsabban kezelni őket.

Mit érzel, amikor M.A.C termékeket viselsz?

S: Szexinek érzem magam. Menőnek érzem magam. Egyszerűen jól érzem magam – és mindannyian jól akarjuk érezni magunkat.

Hol fogod viselni a Challenge Accepted kollekció darabjait?

S: Mindenhol! Nem kellene várnunk egy eseményre vagy fesztiválra, hogy megmutassuk a sminkünket. Csak magunknak kellene tetszünk. Annyira izgatott vagyok, hogy játszhatok a termékekkel – és lássuk csak, lehet, hogy viselni fogom őket, és készítek egy aranyos kis szelfit.

Forrás: Elle