Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fontos időszak

3 csillagjegy, aki romantikus napokra számíthat a hétvégén

2024. május 10.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki romantikus napokra számíthat a hétvégén
© Shutterstock

3 csillagjegynek a romantika meghatározó része lesz a hétvégéjének.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy romantikus napokra számíthat a hétvégén. Mutatjuk, kik azok a szerencsések, akiknek a szerelmi életük kerül fókuszba, és bizony sok örömben és nevetésben lesz részük, és ez a nagy boldogság az elkövetkezendő hetekre is hatással lesz. 

Bika

A szingli Bikák sok váratlan fordulatra számíthatnak a szerelem terén, ugyanis jön valaki, aki teljesen elvarázsolja őket. Azok, akik párkapcsolatban élnek, szintén nem fognak unatkozni, ugyanis gyorsan szintet léphet a párkapcsolatuk. Az eljegyzés, esküvő vagy akár a gyerekvállalás is szóba kerülhet a hétvégén, és természetesen a romantikázás sem marad el.

Skorpió

A szinglik életébe a barátok hozhatnak változást. Ha egyedülálló vagy, akkor a barátaid által megismerhetsz valakit, akinek komolyak a szándékaid veled, és az illető számodra sem közömbös. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor a párod minden eddiginél több időt szeretne veled tölteni, ami egyáltalán nem lesz ellenedre. Élvezd ki ezeket a napokat!

Bak

A pároddal együtt fogtok meghozni egy közös döntést, ami mindkettőtök életére pozitív hatással lesz. A hétvégén pedig jön az ünneplés. Ha úgy érzitek elvonulnátok kicsit a világ elől, akkor érdemes egy rövidebb utat is besűríteni a szabadnapokba. A szinglik szintén fontos változásokra számíthatnak, egy régi szerelem bukkanhat fel újra az életükben. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves