Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 28.: A Skorpiónak spirituális élményben lesz része, a Bakot sorra érik a meglepetések

2024. március 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. március 28.: A Skorpiónak spirituális élményben lesz része, a Bakot sorra érik a meglepetések
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint szerencsés fejleményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Fontolóra veszed, hogy otthonról dolgozz vagy akár saját vállalkozást indíts. Ez nagyon kényelmes és kellemes lesz számodra, és rengeteg energiát fog adni ahhoz, hogy megvalósítsd a vágyaidat.

Bika

Egy társasági esemény olyanokkal hozhat kapcsolatba, akikkel hasonló az érdeklődési köröd. De nemcsak az a jó, hogy új barátságokat köthetsz, hanem akár előnyös munkakapcsolatokat is kiépíthetsz, ha pedig szingli vagy, még a szerelem is rád találhat.

Ikrek

Egy projekt, amin dolgozol, akár munkával kapcsolatos, akár magánjellegű, valószínűleg több kreatív képességet igényel, mint általában, Ikrek. Lehet, hogy kétségeid vannak a képességeidet illetően, de ne aggódj, mert eredményes leszel!

Rák

Ha művészalkat vagy, Rák, akkor számíts arra, hogy ma megérkezik az ihlet, valamint az ellenállhatatlan kényszer, hogy új projektbe kezdj, és addig dolgozz, amíg meg nem látod az eredményeket. Hajrá!

Oroszlán

Valami csodálatos történhet veled ma, kedves Oroszlán. Karrierrel vagy pénzügyekkel kapcsolatos nagyszerű híreket kaphatsz, akár közvetlenül, akár közvetve, mert esetleg a szerelmedet éri a jó szerencse. Mindenképpen nagy lesz a boldogság!

Szűz

Az elmúlt napok fejleményei miatt nagyon izgatottnak és különösen optimistának érezheted magad a szerelmi életeddel kapcsolatban, Szűz. Tökéletes nap ez a mai ahhoz, hogy meglepd valamivel és kimutasd az iránta való szeretetedet.

Mérleg

Ha művészetekkel foglalkozol, Mérleg, számíts arra, hogy ma lehetőséged nyílhat szélesebb közönség elé tárni a tehetségedet. Többet kapsz, mint egyszerű bókesőt, mert akár jelentős bevételre is szert tehetsz. Ne utasítsd vissza félénkségből vagy bizonytalanságból.

Skorpió

Gyönyörű álmot láthatsz vagy akár meditáció közben olyat spirituális élményben lehet részed, mint még sosem. Még az is lehet, hogy betekintést nyersz a jövőbe, de legalábbis erőteljes előérzeted lehet.

Nyilas

A lelkesedés, az optimizmus és a puszta öröm hihetetlen érzései tölthetik el ma szívedet és elmédet, Nyilas. Az életed pozitív irányba változik, és bár ez nem feltétlenül nyilvánvaló, de intuitívan érzékeled.

Bak

A látóköröd bővítése határozottan napirenden van ma, Bak. Utazás, oktatás, kreativitás - ezek mind foglalkoztatni kezdenek. Plusz a szerelmi életed és a barátaid is tartogatnak mára meglepetéseket.

Vízöntő

Egyszerűen nem akarod elhinni, hogy ennyire jól alakulnak a dolgaid, mint amennyire mostanában. Minden tökéletesnek tűnik, ahogy a karrier, a szerelem, és a lelki dolgok is. Csodálatos az életed, Vízöntő!

Halak

Virágzik a romantika az életedben. Ráadásul a szerelmedet és téged is megtalálnak a régi és az új barátok, így ma izgalmas nap elé néztek. Még az is lehet, hogy meghívnak titeket egy esküvőre, de legalábbis valamilyen jelentős eseményre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves