Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki megtalálja az igaz szerelmet március utolsó napjaiban

2024. március 25.

1 perc olvasás

ELLE

szerelem horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki megtalálja az igaz szerelmet március utolsó napjaiban
© Shutterstock

3 csillagjegy szerelmes napokra számíthat. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyre március végéig rátalál az igaz szerelem. A szerencsések esetében nem lesz hiány boldogságból, nevetésből, valamint romantikus percekből. Mutatjuk, hogy kikhez szól most az asztrológia.

Bika

Nem érezte magát jól a bőrében az elmúlt időszakban, de ez most megváltozik, mert találkozik valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról. A szerelmi élete hatalmas fordulatot vesz, és ez a bizonyos illető megtestesít majd mindent, ami a korábbi párkapcsolataiból hiányzott. Élvezze ki ezt a remek időszakot!

Szűz

Rengeteg flörtölésben lesz része március utolsó napjaiban, de természetesen ez még nem minden, ugyanis a mély érzelmek is felszínre törnek valakivel, akit már régóta kiszúrtál magadnak. Mindketten készen álltok, hogy megvalljátok egymásnak a valódi érzéseiteket. Sok változás jön, de mind pozitív lesz.

Nyilas

Egy régi szerelem bukkan fel újra az életedben, ami rendesen felforgat majd mindent, de aztán belátod, hogy talán itt az esély arra, hogy újra egymásra találjatok. Azonban muszáj egy kicsit neked is magabiztosabbnak lenned, ha azt szeretnéd, hogy ne legyenek konfliktusok a kapcsolat elején. Sok-sok remek élményben lehet részetek.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves