Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Merkúr segít rendezni a szerelmi életét

2024. április 12.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp merkúr szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Merkúr segít rendezni a szerelmi életét
© Shutterstock

Néhány csillagjegy végre lezárhatja a párkapcsolati vitákat.


A Merkúr mozgásának köszönhetően egy-egy csillagjegy magánélete békésebbé válik a következő napokban.

A mozgalmas hetek és a hangos szóváltások után erre már szükség is volt, azonban a kompromisszumkészségre mindegyiküknek szüksége lesz ahhoz, hogy képes legyen élni a bolygó által kínált extra energiákkal.

Nézd meg, hogy te is érintett vagy-e ebben!

3 csillagjegy, akinek nyugalmassá válik a szerelmi élete

Rák

Semmi másra nem vágysz, csak egy kis nyugalomra, ami a partnerednek eddig nem tűnt fel, vagy ha mégis, dühítette, mert úgy érezte, egyszerű lustaságról van szó. Most végre megérti, miért szeretnél több időt kettesben tölteni vele, és nyitott is lesz arra, hogy néhány emlékezetes napot együtt töltsetek áprilisban.

Skorpió

A párkapcsolatod ideális irányba tart, és bár komoly vitáitok nem voltak, de egy ingatlanügylet nehézséget okozott mindkettőtök számára. Ez végre rendeződik, így harmonikusabbá válnak a mindennapjaitok is. Utazzatok el néhány napra, és pihenjétek ki az elmúlt hónapok fáradalmait!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Arra lenne szükséged, hogy a társad mindenben ott álljon melletted, ám ő ezt régóta elmulasztja. Most telik be a pohár, ami egy hatalmas veszekedés formájában tör a felszínre. Bár konfliktuskerülő vagy, de ettől most ne félj: itt az ideje tisztáznotok a félreértéseket, mert csak így fejlődhet a kapcsolatotok.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves