Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológiai üzenet

3 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot vesz az élete még áprilisban

2024. április 18.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot vesz az élete még áprilisban
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas időszakra számíthat.


A horoszkóp szerint 3 csillagjegynek váratlan fordulatot vesz az élete még áprilisban. Mutatjuk, kik azok, akik felejthetetlen időszakra számíthatnak, és arra, hogy egy percig sem fognak unatkozni az elkövetkezendő napokban és hetekben. 

Rák

A karrieredet illetően jönnek olyan változások, amelyeket álmodban sem gondoltál volna. Egy olyan kihagyhatatlan lehetőségről van szó, ami sok utazással és felelősséggel járhat, de mellette jelentős fizetésemeléssel és szakmai előrelépéssel is. A legjobb pedig, hogy végre rá fogsz jönni, hogy a szakmádban, mi az, amit a legszívesebben csinálsz. Nagyon is fogod élvezni ezeket a napokat most, és sok meglepetésben lesz részed.

Oroszlán

A magánéletedben minden megváltozik, de mindez pozitív értelemben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor eljött az idő, hogy a partnereddel szintet lépjetek, és ő lesz az, aki az először bedobja majd az ötletet. Ha pedig szingli vagy, akkor egy véletlennek köszönhetően találkozol valakivel, aki elképesztő hatással lesz rád, és rengeteg dolog megkérdőjeleződik benned a múltaddal kapcsolatban, valamint a jövőd is képbe kerül.

Bak

Eljön az az időszak, amikor készen állsz arra, hogy tényleg megtaláld önmagad. Ez azonban azzal jár, hogy a karriered és a magánéleted is nagy fordulatot vesz. Megtanulod, hogy saját magadat helyezd az előtérbe, ezért több embert is elengedhetsz az életedből, de már tudod,  hogy ez kell ahhoz, hogy beengedd az újat. Egy egészséges párkapcsolatra is készen állsz, és van is már valaki a láthatáron. Felejthetetlen időszak jön. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves