Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 18: Az Oroszlán költőpénzhez jut, a Nyilas csodálókra tesz szert

2024. április 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. április 18: Az Oroszlán költőpénzhez jut, a Nyilas csodálókra tesz szert
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma különösen megnő a csillagjegyek személyes varázsa. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A jelenlegi életed nem tesz boldoggá. Főleg a megszokások, az unalmas hétköznapok gyötörnek. Ma inspirációt kaphatsz, ami friss ötletekkel láthat el azzal kapcsolatban, mit kellene tenned egy szebb, boldogabb és izgalmasabb életért.

Bika

Nem akarsz vezető lenni egy bizonyos helyzetben vagy a munkahelyeden, mégsem tudod elkerülni, mert az emberek akkor is hozzád fordulnak és téged fognak követni. Ha ezt meglovagolod, akár még ma előrébb léphetsz a ranglétrán.

Ikrek

Ha ma elszeretnél érni valamit, azt igyekezz szelíden tenni. Nem kell hangosnak vagy erőszakosnak lenned, anélkül is célba érhetsz. Figyeld meg, anélkül is nagy a befolyásod másokra, hogy azt látványosan gyakorolnád.

Rák

Nagyszerű formában vagy ma, éppen ezért, ha van valami, amibe szeretnél belevágni, akkor tedd meg azt a mai napon, mert könnyen és gyorsan végezhetnél vele, illetve elérhetnéd a kívánt célodat.

Oroszlán

Némi nem várt bónusz, potyapénz hullik az öledbe. Mivel most nem túl égető a helyzeted, megengeded, hogy egy részét vagy akár az egészet elköltsd arra, amire vágysz. Megérdemled a jutalmat a kemény munkáért!

Szűz

Légy büszke a múltadra, Szűz, még azokra a sötétebb részekre is, amiket talán nem igazán szeretsz megosztani a világgal. A mai napon valaki felhozhat egy kellemetlen emléket, de ne érezd rosszul magad miatta, mert segített azzá válni, aki ma vagy.

Mérleg

Ma nagyon sokat köszönhetsz egy barátodnak, aki erőt önt beléd, támogat, mikor igazán szükséged van rá. Miután túl vagy a nehézségeken, ne felejtsd el meghálálni neki!

Skorpió

Ha akarnád sem tudnál elrejteni a képességeidet, a tehetségedet. A munkahelyeden elismerésre tehetsz szert, akár elő is léptethetnek. Amennyiben művész vagy, akár komoly támogatók ajánlhatnak neked segítséget.

Nyilas

Minden szem rád szegeződik, Nyilas. A puszta megjelenésed is felkelti mások figyelmét, nemhogy a munkád, a humorod, a bölcs megjegyzéseid vagy éppen a posztjaid. Bármit is csinálsz, ma mindenki csodálni fog téged.

Bak

Lehet, nem célod felkelteni mások figyelmét, mégis sikerül egy megjegyzéseddel, posztoddal vagy alkotásoddal. Hirtelen a figyelem középpontjába kerülhetsz. Ez még nagy hasznodra válhat, Bak!

Vízöntő

Szinte kapkodnák utánad, Vízöntő. A főnököd is hajlandó lehet előléptetni, más helyekről is megkereshetnek munkaajánlatokkal, vállalkozóként pedig igencsak megnőhet a kereslet irántad.

Halak

Nagyon jól alakul az életed és ezt bizony megirigyelheti valaki a környezetedben, aki meg is próbál kibabrálni veled. Ne aggódj Halak, ha elég óvatos vagy, könnyen elkerülheted a bajt!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves