Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygóállás

3 csillagjegy, aki nehéz napoknak néz elébe

2023. október 02.

2 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp október 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki nehéz napoknak néz elébe
© Shutterstock

Néhány csillagjegy kihívásokkal teli időszakkal néz szembe október első hetében.


A Merkúr a Neptunusszal áll szemben, ez a bolygóállás pedig egy-egy csillagjegyet elbizonytalaníthat most. Hamarosan vége lesz ennek az időszaknak, 3 csillagjegy viszont elszalasztja a lehetőségeket, ha nem figyel.

Most nincs lehetőség a jól megfontolt döntésekre, aki pedig nem elég gyors, könnyen lemaradhat.

3 csillagjegy, akinek küzdelmes lesz ez a hét

Bika

Tudod, hogy nem ilyenkor vagy a leghatékonyabb, mégsem tudod megállni, hogy ne gondold túl a dolgokat. Az alapos megtervezés ellenére úgy érzed, nem vagy képes megvalósítani az álmaid. Ám te magad vagy az egyetlen akadály: ha nem a legrosszabb forgatókönyvet vázolnád fel, minden működne. Rázd meg magad, és vegyél új lendületet, mert a céltudatosságod mindig sikerre vezet!

Rák

Szorongó lehetsz mostanában, és képtelen vagy kikerülni a negatív gondolatok bűvköréből. Aggódsz a jövő miatt, apróságok miatt is hatalmas feszültséget érzel, és a stressz egyáltalán nincs rád jó hatással. Csak nyugalomra és családi békére vágysz, de ha nem tudsz túllendülni a sötét jövőképeden, csak a saját életed keseríted meg, pedig semmi okod az aggodalomra!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Kétségeid támadnak a munkáddal és a saját teljesítményeddel kapcsolatban. Már elfogadtad, hogy a sorsod alakítása csak rajtad múlik, de most, amikor tényleg tenned kéne érte, egyszerűen leblokkolsz. A gondolataid zsonganak, de nem cselekszel, és a tehetetlenség sok mindent akadályoz az életedben. Ne félj a következményektől, most van itt az ideje, hogy kibújj a csigaházadból, és végre megvalósítsd a saját elképzeléseid!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves