Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek valóra válnak az álmai a hétvégén

2024. május 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek valóra válnak az álmai a hétvégén
© Shutterstock

Hatalmas öröm vár erre a 3 csillagjegyre a hétvégén.


A Vénusz a Bikában, valamint a Rák Hold inspiráló hatással lesz a zodiákus tagjaira és extra löketet adhat nekik a céljaik megvalósításához. A horoszkóp szerint a pozitív energiák mellé nagymértékű szerencse is társul 3 csillagjegyhez, mivel az ő álmaik meg is valósulnak a hétvégén:

Bika

Nemcsak olyan ember vagy, aki kitűzi maga elé egy célt, hanem az, aki képes a végletekig elmenni érte. Határtalan lelkesedés van benned, és hiszel az álmod megvalósulásban. A jó hír az, hogy már csak néhány utolsó erőfeszítést kell tenned, Bika, mert közel a cél! A kemény munkádnak és a csillagok támogatásának köszönhetően végre megvalósulnak az álmaid.

Skorpió

Talán régóta dolgozol az álmaid megvalósításán Skorpió, de a hétvégén érezheted azt: az univerzum is támogat. Hirtelen ajtók nyílnak meg előtted és lehetőséged adódhat valóra váltani a vágyadat. Ez az a kis plusz, amire vártál, ami valósággal besegít téged a célba. Végre minden úgy alakul, ahogy szeretted volna, és közelebb kerültél egy lépéssel a jövőhöz, amit megálmodtál magadnak.

Nyilas

Mindig is tudtad, hogy számodra semmi sem lehetetlen és a napokban igazi varázslónak fogod érezni magad. Akár annak köszönheted a sikeredet, hogy keményen dolgoztál az utóbbi időben, akár mesterien használod a vonzás a törvényét, a csillagok támogatásával együtt megérkezel a célodhoz. Mégis váratlanul érhet a siker, mikor világossá válik számodra: megkapod, amire vágysz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves