Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a Halak újhold idején

2024. március 10.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Halak újhold
3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a Halak újhold idején
© Shutterstock

Mágnesként vonzza magához a pénzt ez a 3 csillagjegy.


Március 10-én Halak újhold lesz, ami fogékonyabbá teszi az embert a spiritualitásra, a misztikára, egyúttal felfokozza a megérzéseket. A Halak egy együttérző jegy, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tisztán olvassuk mások és önmagunk energiáit és érzelmeit. Ugyanakkor 3 csillagjegy a horoszkóp szerint nagyon szerencsés helyzetbe kerül, mert extra pénzhez jutnak. Mutatjuk, kik számíthatnak rá:

Ikrek

Most aztán igazán rád mosolyog a szerencse, Ikrek! A karrieredben pozitív fejlemények várhatók. Végre előléptethetnek és felemelhetik a fizetésedet. Az is megeshet, hogy azonnali pénzzel jutalmazzák a munkádat. Amennyiben vállalkozó vagy, ugyancsak jelentős bevétel ütheti a markodat. Azt viszont érdemes megfontolni, hogy nem költöd el az egész összeget, hanem félreteszed egy részét.

Oroszlán

Ha üzlettel foglalkozol Oroszlán, esetleg vállalkozó vagy, egy olyan megállapodás születhet, ami komoly bevételhez juttathat. Az is előfordulhat, hogy beérik egy korábbi befektetésed vagy valamilyen plusz juttatást, bónuszt kapsz a munkahelyeden. Bárhonnan is érkezzen, épp a legjobbkor kapod, hiszen nagy szükséged van most a pénzre.

Vízöntő

A csillagok szerint nagy nyereséghez juthatsz ebben az időszakban, Vízöntő. Ez érkezhet akár tényleg valamilyen nyeremény formájában, esetleg felemelik a fizetésedet vagy sikerül megkötnöd egy nagyon előnyös üzletet. Még az is lehet, hogy egyszerre több forrásból is bevételhez juthatsz és sorra érnek a kellemes meglepetések. Aztán ügyelj arra, hogy bölcsen kezeld a pénzt, és ne szórd el egyből az összeset!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves