Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hétvégén

2023. július 15.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hétvégén
© Shutterstock

Minden oka meglesz arra ennek a három csillagjegynek, hogy pezsgőt bontson a hétvégén.


A forróság és a jegyváltások miatt feszültek lehetnek a zodiákus tagjai, ám ennek a 3 csillagjegynek minden oka meglesz az örömre. Ők a szerencsés kivételek, akikkel szinte csak jó dolog fog történni, és óriási meglepetésekben részesülhetnek!

Kos

Talán már lemondtál róla - vagy soha nem is volt az eszedben -, de végül minden kitartásod és erőfeszítésed elnyeri méltó jutalmát. Vagy a karrieredben vagy a szerelmi életedben hatalmas meglepetés érhet. Az előbbi esetén előléptethetnek, míg az utóbbimál megkérhetik a kezedet. De az sem kizárt, hogy akár mindkettő megtörténik! Igazán mázlistának érezheted magad.

Rák

Egy ritka különleges ajánlatot kapsz, amire vétek lenne nemet mondani, kedves Rák. Meghívhat magához külföldre egy barátnőd vagy akár rokonod. Amennyiben csak nyaralni hív, akkor ne habozz rá igent mondani, de ha azt ajánlja fel, hogy lakj vele, azt is érdemes lenne alaposan átgondolnod. Lehet, ez óriási változásokkal járna, vagy felrúgná az aktuális terveidet, de talán épp erre van most szükséged!

Bak

Oltári kalandokban lesz részed a következő napokban, Bak. Párban élőként számíthatsz arra, hogy a szerelmed életed legromantikusabb gesztusát teszi az irányodba, és akár a kezedet is megkérheti, vagy egy álomutazással lephet meg téged. Mások viszont az anyagiak tekintetében bizonyulnak szerencsésnek, és egy nyeremény formájában, vagy nem várt bónusznak köszönhetően potyapénz landolhat a zsebükben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves