Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki a hétvégén hatalmas hírt kap

2023. július 14.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki a hétvégén hatalmas hírt kap
© Shutterstock

3 csillagjegy mesés napok elé néz!


Remek dolgokat ígér a horoszkóp! 3 csillagjegy fantasztikus híreket fog kapni, és pozitív irányban fog megváltozni az életük. Mutatjuk, hogy az asztrológia, milyen leírást adott a hétvégére a szerencséseknek. Készen állsz? Talán te is köztük vagy! 

Kos

A párod egy olyan dologgal fog előlállni, ami mindennél jobban boldoggá tesz majd téged, és ezt ő is pontosan tudja. Az biztos, hogy a kapcsolatotok most egy nagyon pozitív irányt fog venni, és látni fogjátok, hogy mindketten tényleg készen álltok az elköteleződésre. Bármi is az, vágjatok bele együtt! 

Ikrek

Habár próbálsz hétvégén nem munkával foglalkozni, de most összefutsz egy régi ismerőssel, aki egy olyan karrier ajánlattal állhat elő, amit nehéz lesz figyelmen kívül hagyni. Nagy az esély rá, hogy most kaptad meg életed egyik leghatalmasabb lehetőségét, hogy bizonyíthass, és egy olyan helyre kerül, ahol elérheted mindazt, amire vágysz.

Nyilas

Nem akarod elhinni, hogy az egyik barátod, milyen csodálatos híreket fog megosztani veled, amik nagyban érintenek téged is. A rossz hír azonban az, hogy a megvalósításhoz kell egy kis bátorság is. Hidd el, hogy egy olyan kalandban lesz részed, amit nem fogsz megbánni, úgyhogy nyugodtan vágj bele, nem kell félned! Menni fog? 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves