Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akire sorsfordító napok várnak

2024. március 29.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerencse változás zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire sorsfordító napok várnak
© Shutterstock

Ha a következő 3 csillagjegy között vagy, akkor készülj fel, mert egy olyan időszak kezdődik az életedben, amire biztosan sokáig emlékezni fogsz! 


Hatalmas szerencse érkezik a következő 3 csillagjegy életébe, és olyan felismerésekben, találkozásokban lehet részük, melyek megváltoztathatják az egész életüket. Érdemes figyelni már a legapróbb jelekre is!

Bika 

Megérkezik az életedbe a stabilitás, ami főként az anyagi szinten mutatkozik meg. Az utóbbi időszakban lehet, hogy túl sokat költöttél, volt pár váratlan kiadásod, ez pedig megviselt lelkileg is. Ezt az érzést azonban elengedheted, mivel egy váratlan helyről nagyobb pénzösszeghez juthatsz. Nem árt azonban tudatosnak lenni, és már most gondolkodni a pénz jövőjéről.

Oroszlán 

Keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, és mégis azt érezted, semmi sem sikerül. Kicsit már elengedted a dolgokat, viszont a szerencse melléd áll. Itt az ideje, hogy kicsit hátradőlj, pihenj, és kiélvezd a dolgokat. A következő napokban tölts sok időt a családoddal, barátaiddal, töltődj fel, hogy utána újult erővel térhess vissza a feladataidhoz. 

Halak

Eléggé kimerített az elmúlt időszak, most azonban itt az ideje, hogy learasd a babérokat. A kemény munkád másnak is feltűnt, könnyen lehet, hogy az ünnepek után új pozíciót, esetleg fizetésemelést kapsz. De ne siesd el a dolgokat, ha karriert szeretnél váltani, ezek a hetek arra is ideálisak.   

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves