Quantcast

Striák

Szülés utáni teste elfogadásáról vallott Halsey

Szülés utáni teste elfogadásáról vallott Halsey
© Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az énekesnő nem fél megmutatni a bőrén kialakult terhességi csíkokat.

Alig három hónapja adott életet első gyermekének Halsey, múlt szombaton pedig már a Saturday Night Live show-ban lépett színpadra testhez simuló, fekete bőr overallban. A rajongók és a nézők a műsor után egyöntetűen dicsérték az énekesnő alakját, ami után Halsey az Instagram-oldalán rántotta le a leplet a valóságról.

„Sokan mondták a szereplésem után, hogy milyen jól nézek ki. Ez kész őrület. A testemet már régóta idegennek érzem. Meg akarom osztani az igazságot, még ha kicsit túl sokat is árulok el magamról, mert ez fontosnak tűnik” – fogalmazott posztjában.

A műsor nem fedi a valóságot

Azt is elárulta, hogy a megjelenése elsősorban az SNL produkciós csapatának köszönhető, akik gondoskodtak róla, hogy az énekesnő testre szabott ruhát húzhasson és tökéletesen megvilágított színpadon állhasson – így jól érezhette magát, miközben a munkáját végezte. A tükörben azonban egészen másképp néz ki Halsey teste. A közzétett képeken jól látszik, hogyan festett közvetlenül a szülés utáni hetekben, és közeli felvételeket is készített a striáiról, amelyek teljesen sosem fognak eltűnni a bőréről.

Őszintén elmondta azt is, hogy jelenleg egyáltalán nem érdekli a sport. „Túl fáradt vagyok és túlságosan lefoglal, hogy az édes kisfiammal játsszak. Nem akarom azt az illúziót kelteni, hogy a szülés után azonnal jól kell érezned magad és fantasztikusan kell kinézned.” Hozzátette, azt sem bánja, ha soha nem tér vissza a régi alakja. „Bármennyire is változik a fizimiskám, soha nem fogom visszakapni a baba előtti testemet, mert már van egy kisbabám. Ez örökre megváltoztatott, érzelmileg, lelkileg és fizikailag is. Ez végleges.”

Forrás: Elle