Nyáron egy egészen másfajta spaghetti mellett teszik le az olaszok a voksukat. Íme az ő kedvenc nyári tészta ételük.
Ugyan az olaszok rajonganak a spaghettiért, nyáron ők is egy kicsit könnyedebb verzióra vágynak a kedvenc tésztájukból hagyományos recept helyett.
Egy tésztarecept, amelyhez kevés hozzávaló kell, gyorsan elkészíthető – és természetesen rajonganak érte az olaszok ebben a forró időben is? Ez a friss citromos spaghetti tökéletes étel a kánikulában gazdag nyári napokra! És ami a legjobb az egészben: A finom spaghetti al limone a tejszínes friss citrommártással nem igényel sok időt vagy sok hozzávalót sem pedig időt, a legpörgősebb napokon is tökéletes választás lehet!
A tésztát megfőzzük és leszűrjük. Az olívaolajon megpirítjuk a fokhagymát, és ráfacsarjuk a citrom levét. Ízlés szerint, ha kívánjuk, elkeverjük a bazsalikomot és a petrezselymet is. Sózzuk, borsozzuk. Készen is van, szórjuk meg parmezánnal, és már fogyaszthatjuk is!
Ha úgy érzed, videón is megtekintenéd a receptet, itt megtalálod.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!