Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TRAVEL

A légiutas-kísérők szerint ezt az ételt érdemes enni a repülőút alatt

2024. március 15.

2 perc olvasás

ELLE

repülés légiutas-kísérő repülőút
A légiutas-kísérők szerint ezt az ételt érdemes enni a repülőút alatt
© Shutterstock

Te szoktál enni a repülőutak alatt? Most egy légiutas-kísérő remek tanácsot ad. 


Egy hosszú repülőút alatt természetesen jól esik enni valami finomat. Ha azonban valaki bizonytalan, hogy mit enne, akkor most talán segíthet annak a légiutas-kísérőnek a tanácsa, aki a The Expresssznek adott interjút. Több trükköt is elárult! 

Ez az étel jön ki a leggyorsabban

Mindig van egy hús- és egy zöldségféle, de ha előre rendelsz egy vegetáriánus ételt, akkor mindenki másnál előbb kiszolgálnak

– mondta a neve elhallgatását kérő légiutas-kísérő. 

Ez pedig a legjobb étel

A válasz egyszerű, ugyanis a légiutas-kísérő szerint mindig a tésztaételek a legfinomabbak! A szakértő azonban hozzátette, hogy ha gyorsan szeretnéd megkapni az ételed, akkor érdemes a gép elején ülést foglalni magadnak, mert onnan indul általában a kiszolgálás. Azonban kivételt jelentenek a rendkívül forgalmas repülőjáratok, ahol két troli szolgálja fel az ételt a gép mindkét végéből.

Ezért ne rendeljünk kávét

A közösségi médiában egyre több légiutas-kísérő tanácsolja, hogy kávét ne rendeljünk a járatokon, mert csak ritkán tisztítják a tartályokat. Egy korábbi dolgozó nemrég a TikTokon számolt be arról, hogy amikor cserélik őket, akkor a WC-be öntenek mindent, és elég közel kell menniük a vécécsészéhez, ami baktériumok visszacsapódását okozhatja. Azonban nem tudni, hogy ez az információ, mennyire biztos, de az tény, hogy egyre több korábbi légiutas-kísérő beszélt erről a dologról a TikTokon.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves